XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je nje istinski zao...Kad vidim toliku dozu gluposti,najezim se..Treba neko da izdvoji njene postove,otvori posebnu temu,ja mislim da bi se svi valjali od smeha.Toliko frustracija i kompleksa odavno nisam videla..Zaista nisam ! :(

otprilike...inace njen moto ti je nesto...vi ste sv isiti a ja se razlikujem i to je bolje...nesto takvo..ne znam tacno..ima negde tema gde 3 strane kuka kako je pijana i kako je decko ne voli...iskidala sam se od smeha :lol:
ali lepo da nema rasprava vise :D
kako prolazis? :D

Hm...Jos ne znam..Znam da ce mi ove godine prosek biti mnogo losiji(em sto smo izgubili muzicko i likovno,i sto imamo 4x nedeljno fiziku i hemiju,o mati i da ne pricam..Em sto nas logika i inf. kidaju..) ...Dakle,odlicna necu biti...Preko 4 sigurno..Ali ,koliko je to...Pojma jos nemam...
A ti?

joj anci sto volim da te diram u najslabiju tacku...qq,znaci los sam covek,al neka!u koju skolu ides,nisam video post u kom si odgovorila na ovo pitanje!aj molim te posalji jedan post u kome ce samo to pisati: puno ime tvoje skole,i koji si smer "upisala"(bolje receno,u koji si upala),ali kad te MOLIM!bedo jedna,prva si pocela sa tvojim Z,ili Zv...
sad da ti vratim:ZZZZZZZZZZZ kao Velika Zemljoradnica(namerno pisem velikim jer je to zvanje koje zasluzuje nase postovanje)joj,srcka mi preskace od smeha,sad kao ides smorila si se,a u stvari smo te toliko spustili na zemlju,da te sad shvatas ko si ili sta si u stvari!i da te obavestim,NAPACENE DUSE su ljudi,tj deca,koje zivot nije ni malo pogledao,nego je ostavio da drugi odlucuju o njihovoj sudbini!i o5 ti kazem,daj im koji dinar,bice ti vecno zahvalni,ili im kupi neki traktorcic igrackicu,ili neki prospekt iz tvoje skole,tj njive!ja bih stvarno voleo tebe da upoznam,da vidim da li imas jos neki komplex,sem ovog...verovatno si niska i zdepasta pa pokusavas da nadjes neki hibrid krompira koji pospesuje lucenje hormona rasta...:)
guarana,nemoj se nervirati na svaku njenu recenicu imamo 100 koji ce je tako izbedaciti,da ce razmisljati o samoubistvu!blago tebi ti najverovatnije odlicna,ja cu pokusati da izborim 4,30!
a iwonce,pozdravi mi larija i reci mu da jedva cekam da me olize njegovim hrapavim jezikom!pozz za sve!normalne naravno.....

Prvo nauci razliku izmedju zemljoradnika i poljoprivredng tehnicara...Nisam upala-to sam htela da upisem...

Da vas razocaram,ako mislite da ste me spustili na zemlju-NISTE...To niko nije uspeo,a kamoli neka osoba SA FORUMA...Idem jer ne volim da se prepirem zbog gluposti...

i shavtite vec jednom:UOPSTE ME NE ZANIMA STA KO MISLI O MENI,ALI UOPSTE...TAKO DA DZABA VAM SVI OVI POSTOVI...

Napacene duse----mozda je za neku decu bolje da su tamo...a ja sam davala novac,al sad kad vidim kome sam davala...

Devojko, ne znam stvarno sta u izrazu napacena dusa nije jasno? :shock:
Napacen-osoba koja pati. Dusa-ne postoji drugi izraz za tu decu, to su stvarno duse. Zao mi je sto ozbiljnost TVOG problema moram da TI predocim na ovaj nacin, ali mislim da drugog nema jer ti i dalje ne shvatas ozbiljnost navedenog...Nebitno, zivi u neznanju, zelim ti svu srecu ovog sveta...
pozz predsednice :lol:

poljoprivredni tehnicar?ja majke mi nikad nisam cuo za to!u svakom slucaju,car si,gajis kukuruz i krompir,i zajebavas nas koji cemo posle zavrsene gimnazije moci bolje da se snadjemo u zivotu,jer ces ti jedino znati da okopavas kukuruz!a naucicu koja je razlika izmedju zemljoradnika i poljoprivrednog tehnicara kad ti naucis koja je razlika izmedju zvecanske i popravnog doma!bedo

Blago onima koji imaju dovoljno energije i zivaca da se prepiru sa nepopravljivo nepismenom decom...Aco,nisi normalan-to je ocito.Em sto postujes detetu,em sto to dete nema gram mozga,a ti se toliko trudis..Pih...P.S.Ana,tebi nema spasa...Moracu da ti drzim neki kurc pravopisa i kulture(opste) ...Opzz svima..Drugaru najveci,narafski ;)

stvarno nije ok sto se smsrati nekakvim glupavim, posvrsnim postovima mozda ona lepo govori ali ima problem sa pisanjem....predlazem vam da ovu svoju finu temu nastavite uz super anegdote o svojoj skoli ,da se istresete na profesore koji su vas recimo smorili ,da ih na miru izogovarate i pohvalite i dobro se ispricate na i o svojoj temi.tako cemo imati konstruktivnu diskusiju bez prepiranja na sest strana jer nekada neka borba moze se nazvati borba sa vetrenjacama.PS.nisam profa samo hocu da se prebacim u vasu skolu i dolazim sa Floride .pozdrav za sve!

Back