joj anci sto volim da te diram u najslabiju tacku...qq,znaci los sam covek,al neka!u koju skolu ides,nisam video post u kom si odgovorila na ovo pitanje!aj molim te posalji jedan post u kome ce samo to pisati: puno ime tvoje skole,i koji si smer "upisala"(bolje receno,u koji si upala),ali kad te MOLIM!bedo jedna,prva si pocela sa tvojim Z,ili Zv...
sad da ti vratim:ZZZZZZZZZZZ kao Velika Zemljoradnica(namerno pisem velikim jer je to zvanje koje zasluzuje nase postovanje)joj,srcka mi preskace od smeha,sad kao ides smorila si se,a u stvari smo te toliko spustili na zemlju,da te sad shvatas ko si ili sta si u stvari!i da te obavestim,NAPACENE DUSE su ljudi,tj deca,koje zivot nije ni malo pogledao,nego je ostavio da drugi odlucuju o njihovoj sudbini!i o5 ti kazem,daj im koji dinar,bice ti vecno zahvalni,ili im kupi neki traktorcic igrackicu,ili neki prospekt iz tvoje skole,tj njive!ja bih stvarno voleo tebe da upoznam,da vidim da li imas jos neki komplex,sem ovog...verovatno si niska i zdepasta pa pokusavas da nadjes neki hibrid krompira koji pospesuje lucenje hormona rasta...

guarana,nemoj se nervirati na svaku njenu recenicu imamo 100 koji ce je tako izbedaciti,da ce razmisljati o samoubistvu!blago tebi ti najverovatnije odlicna,ja cu pokusati da izborim 4,30!
a iwonce,pozdravi mi larija i reci mu da jedva cekam da me olize njegovim hrapavim jezikom!pozz za sve!normalne naravno.....