XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1. Hello? Prozivke na osnovu godista su potpuno neosnovane, tako da me to uopste ne pogadja
2. Rado bih bila tvoj zamenik, ali u slucaju kad bi tvoji doziveli saobracajku ili nesto sl.
(ne daj boze) pa ti mucenica morala da odes u zvecansku...pozz predsednice :grin:

AnaBg:):
Nazalost ne znam sta je u Zvechanskoj nisam nikad bila tamo...

Zao mi te,mnogo mi te zao...
@Guarana,sa malo velikim zakasnjenjem srecan rodj :) ...Sve najbolje...:)
Nego,hoce li se Shljivana oglasiti,a Majo :-D :-D :-D ....Hehee...
Acika,ne stigoh da ti se javnem danas..Vide li sta radi Srbija??A,joj...Nema boljih ;)

@Bene,ja nisam ni shvatila ono kao svadju,samo kao sukob misljenja,iz koga smo mi (narafski) argumentovano izasli kao pobednici(manje vazno) .No,poenta price je smo mi nismo dirali XIII-u ,dok XIII-a nije pocela da dira nas.A mi na sebe ne damo..
Tako...Cica mica,i gotova prica...Pih...a ja se taman zagrejala(sala). :-P

Dobro si cula, Mare je KRALJ, Matijasevicka je isto super (mada, kad bolje razmislim, zavisi prema kome), a ruski ne ucim, mada znam po ovim mojim da je zena prsla s mozgom (iako ne pamtim kad su se neke moje drugarice poslednji put pojavile kod nje), ili imas 1 ili 5,treceg nema!
Znam da je vama najveca frka oko fizike, hemije, mate, itd...

Slusaj idi u neku drugu temu pa tam pricaj kako si se napila i tako dalje..ovo nije tema za neobrazovane....napacene duse...alo majmune glupe to su deca bez roditeljskog staranja koju se roditelji ostavili....da li si ti bre retard?rekal sam da necu vise da ulazim u rasprave ali ti si kreten,ni ne pazis sta pricas....mi napacene duse nismo..zadovoljni smo svojim zivotom..ne klao ti..ne idemo u poljoprivrednu niti se napijamo sto nas decko ne voli..pa ****** tebe ni roditelji ne vole kad mozes nesto ovako da kazes....

bene da ti kazem nesto....ovaj forum je predvidjen za XV cim se tako i zove...a te pretnje o batinama,slusaj...tvoj "prijatelj" duky mi je poslao pvt poruku,i rekao da se pazim neke tamo grupice..ja sam mu odg da se on pazi mene,a ja cu se paziti grupice!tlk o tome....sad vidim da je ovde glavni debil postala ana!zao mi je sto cu ti ovo reci,ali bolje bi ti bilo da si dala koji dinar za tu zvecansku,kao sto smo mi to radili u nasoj napacenoj skoli,nego sto pljuljes po takvoj ustanovi!kazem ti opet mozda i ti tamo zavrsis,jer ako ostanes sama,niko te tako ludu i poremecenu nece usvojiti...i aj odg na ovo pitanje:U KOJU SKOLU IDES?

E Ana...Nisi odgovorila Aci kako da se izbori sa bubama zlaticama..'Ajde mooolim te budi bar za nesto korisna pa mu pomozi....E, a kada mu pomognes mozes SLOBODNO da napustis ovu temu i odes na svoju(cini mi se i da je Duky primetio da previse lupas gluposti naokolo pa je decko napravio temu JUST FOR YOU_) ... E tu mozes do mile volje da iznosis svoje nebulozne komentare i argumente... Idi i obrazuj se,a kada shvatis neke stvari,kao sto su npr, sta se nalazi u toj Zvecanskoj za koju si toliko zapela,e onda se javi...Nemoj vise da se blamiras!Tuzno je ...

A meni slatko da vas nerviram...

Sto se tice Ace---pa vi ste najpametniju,sto mu vi ne kazete...vi sve znate...

Zvechanska je dom za nezbrinutu decu,decu bez rodirelja,a vi ste tu decicu nazvali "napacenim dusama"...Cilj je bio da shvatite da nemate osnovno moralno ponasanje...

Nazalost moram da vas rastuzim...Necu vise odgvoarati na vasa debilna pitanja,jer je to ispod mog nivoa...

A vi da ste stvarno pametni,obrazovani,inteligenti,kulturini,vaspitani,da imate nivo ne bi se ni upustali u raspravu ovakvog tipa...tako da cu morati ja da prekinem,jer vi cete samo nastavlajti...

AnaBg:):
Nazalost moram da vas rastuzim...Necu vise odgvoarati na vasa debilna pitanja,jer je to ispod mog nivoa...

A vi da ste stvarno pametni,obrazovani,inteligenti,kulturini,vaspitani,da imate nivo ne bi se ni upustali u raspravu ovakvog tipa...tako da cu morati ja da prekinem,jer vi cete samo nastavlajti...

Ne,mozda nismo pametni,obrazovani...Ali smo bar pismeni-sto se za tebe bas i ne bi moglo reci.U pisanju gotovo svake reci pravis gresku,dakle- inteligenti=inteligentni ; kulturini=kulturni ; nastavlajti =nastavljati .
Ljudi,izgleda da je Ana izmislila neki novi jezik,ali vas molim da ga se ne pridrzavate,jer ta ista devojka ne zna sta se nalazi u Zvezanskoj...Jad i beda... :-(
Takvim ljudima je sramota postovati,zato se i stidim :oops: ...
Taaaakoc ;) ...Pozz svima :) ...od mene ... Larry pozz Acu ,i ljubi ga u levo oko(liz,liz...hehehehe)

Back