XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ben_Adam:
Imate li vi pametnja posla ljoodi?
A yoy..
A toliko je dobra fora napushiti profesorku ruskog i posle probati itji kod nje u razred... :DDD
naravno,mi se i bavimo pametnijim poslom,a to dobra fora ili ne ja ne razumem sta znaci jer nisam se jos navikla na vas nacin saljenja.UOSTALOM PITANJE NIJE BILO STA TI MISLIS KAKVA JE FORA[TIPICNO ZA OVU ZEMLJU LJUDI PRICAJU O ONOME O CEMU IH NIKO NE PITA]

@dcd da li morash u SVAKOM postu da napomenesh da nisi odavde?! Shta to je kao fetish, ili must be ili nazovi-kako-ti-volja?!
JBt....
Inache, humor je na celom svetu isti (dodushe, Britanski je samo tezhi za ostale da shvate-ali je ipak to do IQ-a...) - Ili ga razumesh ili ne...
A shto se Srba tiche, nash humor svako razume, iako se drzhim svog stava gore - Al' aj' sad...
Ako nisi razumela - WIKIPEDIA::::....:::...::::

See ya

nemam pojma koji je tebi vrag sta se duris ironija mi nije poznata a ucinilo mi se da je bilo u tvom postuNIJE BITNO GDE SAM ZIVELA SAMO SAM PRIMETILA DA SE LJUDI OVDE UVEK NESTO PREPUCAVAJU A TO JE KRAJNJE GLUPO

Ja se u potpunosti slazem sa eks-saborcem u XV, kleom... skola je zakon, mnogo bolje rezultate su pokazali ljudi iz XV na prijemnima za fax, nego iz nekih "elitnijih" gimnazija... i ne mislim na XIII, posto je ona elitna samo po tome sto đaci za vreme odmora ostaju u ucionici i 15 minuta brisu tablu... jbt... nisam bio u poseti shkoli otkako mi je pocheo fax... sramota...

nije da se hvalim, ja sam sa prirodnog smera upisao filoloshki fax, ali ja neretko imam bolje osnovno znanje od devojaka iz I, III, VI i to sa drustvenog smera... tako da... psssssssst dushmani :D

@klea

znam da dve devojke idu na shpanski, ali ne mogu da izvalim koje... shtavishe, i ja sam tamo... samo nisu ista grupa kao ja... bash se profesor zacudio kad je video nas troje sveukupno...

Back