MaliMickoSljokica
Početnik
- Poruka
- 4
Plasite me ljudi....ja sam napisala listu zelja i prva je 15-a...Da li je bas toliko losa?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danica je grozan profesor,ali je vise na bolovanju nego sto radi..a kakva je danica p. ?(srpkinja) i goran l. (matematicar)?
Moj sin će sad 4.godinu u gimnaziji Patrijarh Pavle (nekadašnja 15.), ali IT smer. On je zadovoljan, kao i mi roditelji, i školom, programom, profesorima, društvom,... Škola nije kao ranije, od kad je došao novi direktor, školu je skroz preuredio i unapredio. U Savetu roditelja sam pa znam šta sve radi i koliko se trudi. Škola nije kao 13.,profesori ne terorišu učenike, a ko hoće i trudi se, kao i u drugim školama, može izaći sa jako dobrim znanjem. Narkomanije nema, kao ni nasilja, školska zgrada je pod kamerama i spolja i iznutra, postoji i fizičko obezbeđenje. Atmosfera je skroz prijateljska, normalna i "školska". Srećno!Želela bih da zamolim da napišete mišljenja i iskustva sa nastavom,učenjem i nastavnicima na prirodnom smeru u xv gimnaziji...
Čitala sam pažljivo prethodne komentare,ali me zanima kako sada stoje stvari,da li ima promena u odnosu na ranije godine...
Da li je tačno da se rad u gimnaziju baš popravio,i da su zahtevi profesora sada veći?
Svaki vaš komentar je dragocen...hvala puno unapred![]()
Hvala puno na informacijama...Moj sin će sad 4.godinu u gimnaziji Patrijarh Pavle (nekadašnja 15.), ali IT smer. On je zadovoljan, kao i mi roditelji, i školom, programom, profesorima, društvom,... Škola nije kao ranije, od kad je došao novi direktor, školu je skroz preuredio i unapredio. U Savetu roditelja sam pa znam šta sve radi i koliko se trudi. Škola nije kao 13.,profesori ne terorišu učenike, a ko hoće i trudi se, kao i u drugim školama, može izaći sa jako dobrim znanjem. Narkomanije nema, kao ni nasilja, školska zgrada je pod kamerama i spolja i iznutra, postoji i fizičko obezbeđenje. Atmosfera je skroz prijateljska, normalna i "školska". Srećno!