Xsiaomi redmi 9 zablokira kada zvoni

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
81.479
Telefon star jedva pola godine povremeno zablokira kada zvoni i ne mogu da se javim. Ne izađe mi ništa a zvoni. Isto i sa vajberom. Ponekad kada izađem iz vajbera ikonica nestane ali kliknem na to mesto prstom i uđe u vajber. Sa poslednjim apdejtom je pun bagova!

Telefon star jedva pola godine povremeno zablokira kada zvoni i ne mogu da se javim. Ne izađe mi ništa a zvoni. Isto i sa vajberom. Ponekad kada izađem iz vajbera ikonica nestane ali kliknem na to mesto prstom i uđe u vajber. Sa poslednjim apdejtom je pun bagova!
Mario jel to sa Globaltel karticom?

Edit: i da li, ako je na gornje pitanje pozitivan odgovor koristiš Globaltel aplikaciju?

Izbrisala i dalje te zeza? Ni ja ne igram na tel samo prosta komunikacija surf i poneka app za posao od prvog dana. Ovaj problem je od poslednjeg apdejta sistema. Inače tel lepo radi SEM tastature koja je užasno konfuzna za kuckanje. Valjda je za male kineske prstiće!

Проблем је до MIUI-ја, дешава се свима!
Значи, у опште није важно који модел је у питању. Пре десетак дана добио сам нову верзију, MIUI 12.5.4 и за сада све ради коректно. Ни једном ми није блокирао.

Ja imam 12.5.1 neda mi nikakav apdejt i tel radi ko gowno.
Screenshot_2021-09-12-11-31-38-890_com.android.updater.jpg

Ma kakvi nedaju za moj tel. Valjda prvo skuplje rešavaju ja sam moj nov sa 2 god garancije izvukao za 60 evra bez ugovora.

Opet šta čovek da očekuje od tako jeftinog telefona? Ne mnogo u svakom slučaju.
Апдејт иде према регионима. Такође зависи и од верзије, да ли је глобал, ЕУ, Индија, Русија, Кина.
Понекад помаже, код глобалне верзије, да се за регион стави Индија, и може брже добити апдејт.
По питању цене, у Србији скидају кожу. Jа сам мој телефон још почетком маја купио у радњи за 220€ и то са 8gb рама и 256gb рома и процесором snapdragon 860. Пртетходни сам продао за 100€ тако да ме је нови коштао екстра јефтино.
Такви раније добијају апдејт. Већ сам прочитао да је мој на списку за андроид 12 и MIUI13 у првом кругу.

Ja i kada sam ga kupio novog čekao sam prvi apdejt nekoliko meseci dok me tel zezao. Sad opet. Ti xiaomi telefoni ne vrede ni 50 evra novi.
Зависи који си модел узео. Гледајући генерално, мени је ово четврти модел и ја сам задовољан. Супруга исто користи Xiaomi као и већина људи око мене.
Дефинитивно, мало ко нуди такав хардвер за такве паре. Проблема има, али има их и на далеко скупљим телефонима.
Ја се држим оне народне, колико пара толико и музике!

Dao sam kevi ksiaomi redmi 6a a sebi 9.

Kada zovem kevu ili ona mene preko vajbera prvih par sekundi se ništa ne čuje pa pričamo 10 sekundi i onda ja više ne čujem ništa kevu šta priča. Prekinem pa opet nazovem i tako u krug. Da mi kaže šta da kupim čitava večnost. Sa različitih lokacija i interneta isto srhanje.

Dal je moguće da posle milijardu apdejtova glupog ksiaomi vajber više ne radi?!??

Kakav beskorisan telefon.

Ps: sve je apdejtovano na najnovije.

Back