XP problem...

zeljusa

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
302
Pozdrav

imam sledeci problem, ali prvo da opisem kako je doslo do problema:
instalirao sam call of duty 4, i naravno, posto crack koji dodje uz igricu ne valja, skinuo sam neki sa neta, kad sam ga startovao, odma se upalio kasperski, naravno, odma sam ga blokirao (mislim na virus, ili je bio trojanac, ne sjecam se) i rekao antivirusu da ga izbrise...
e sada, onda sam skinuo normalno crack, i igrica je radila ok.
e evo problem, svake 1-2minute, pojavi se kao error prozor, al nemogu da vidim sta je, jer ono, kao na tom malom prozorcicu je ono sto je iza njega (kao kada zablokira wind pa onda se zamuti) e ne znam sta da radim, probao sam sa repair xp al nista, evo skenirao sam komp (nisam jos full, sad cu) al opet nista...
zna li neko neki program, koji to ispravlja, jer stvarno ne znam sta da radim...
evo prilazem sliku system traya, prije i poslije te greske:

prije:
http://img208.imageshack.us/img208/622/86562406qi8.jpg

poslije (kada stoji error):
http://img208.imageshack.us/img208/2482/19826149cd5.jpg

samo da pitam, kako da smanjim broj procesa na startu windowsa, drugarici na laptopu instaliram win xp, gotovo skoro, jos par programa i to je to..e kod nje je core duo 1.8ghz,1gb ram.....i kad se startuje win, vec ima aktivnih 41 procesa, kako da mu smanjim broj? podesio sam skoro sve programe da se ne startuju uz windows(ono skajp,quick time player i itd...)...ali opet, mislim da je 41 puno...

...pojavi se kao error prozor, al nemogu da vidim sta je, jer ono, kao na tom malom prozorcicu je ono sto je iza njega (kao kada zablokira wind pa onda se zamuti) e ne znam sta da radim, probao sam...

Zeljusa, unutar Administrative tools u Event Viewer-u pogledaj da li se nalazi neki zapis vezan za tu gresku. Precesljaj prvo *.log za system zatim i za application.

kucao sam nesto u wordu i drzao sam shift jedno 5-6 secundi i od tada sta god da kucam za svako slovo mi se iz kucista cuje neki zvuk.pojavila mi se neka ikonoca (crni sat) - filter keys (accessibility opsions) ...ko zna u cemu je problem? hvala

Back