Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Imam neki xp sp3 100 godina, instalirala na više različitih kompova, malo muke oko drajvera ali radi super. Dok ga nešto ne pojede.
Elem, na laptop neće da se instalira.
Onaj šatro windows 7 hoće bez ikakvih problema, za 15 minura
sve je super, ništa naročito da se traži blabla... štos je u tome što nemam kod za registraciju
a i radije bih xp, zbog nekih programa koji mi trebaju a na ovome neće da rade.
Sinoć mi reče drugar jedan da treba nešto da se podesi u biosu
jer je neko smislio da mi svi treba da pređemo na vistu pa da bi se instalirao xp treba nešto spec. da se podesi u vezi sa hard diskom :/ al' brate kakav bios?!
Ima neki kljakavi free dos instaliran, a van toga bios se svodi na par opcija za čekiranje a vezano za power saving i slične gluposti i šta sve sme da butuje i tako dalje. Al' skroz šturo.
Učita one fajlove i onda ide starting windows (setup) i pojavi se onaj smrdljivi plavi ekran error njesra i kao ili imaš viruse ili treba tako jeno 100 puta da probam možda uspe
Aj sad, vi što sve to znate, sigurno vam već jasno gde grešim je l' da?
Dajte neku ideju.
A da, hp, neki compaq 615, amd, sata disk (valjda
) i ne znam šta bi vam još eventualno trebalo.
Elem, na laptop neće da se instalira.
Onaj šatro windows 7 hoće bez ikakvih problema, za 15 minura
sve je super, ništa naročito da se traži blabla... štos je u tome što nemam kod za registraciju
a i radije bih xp, zbog nekih programa koji mi trebaju a na ovome neće da rade. Sinoć mi reče drugar jedan da treba nešto da se podesi u biosu
Ima neki kljakavi free dos instaliran, a van toga bios se svodi na par opcija za čekiranje a vezano za power saving i slične gluposti i šta sve sme da butuje i tako dalje. Al' skroz šturo.
Učita one fajlove i onda ide starting windows (setup) i pojavi se onaj smrdljivi plavi ekran error njesra i kao ili imaš viruse ili treba tako jeno 100 puta da probam možda uspe

Aj sad, vi što sve to znate, sigurno vam već jasno gde grešim je l' da?
Dajte neku ideju.
A da, hp, neki compaq 615, amd, sata disk (valjda
) i ne znam šta bi vam još eventualno trebalo.

*taman mogu na toj particiji da se sacuvaju privremeno ti firmveri.