Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ugini Autistično je dakle iz te MaterineTema 'Petrovac na Mlavi' https://forum.krstarica.com/threads/petrovac-na-mlavi.243830/
@Canthal Tilt
Mlava je reka inace, nije tipa vrsta zemlje (kao ilovaca etc)Ugini Autistično je dakle iz te Materine
I to baš sufiks "na mlavi" koji smo mi koristili kao posprdni entitet
Mada to je možda neki drugi U.M.
Ovaj sadašnji nezna francuski
Da naravno. Kao Frankfurt am Mein ili Abingdon-on-ThamesMlava je reka inace
Mene je to uvek podsecalo na _______ ispod sačaDa naravno. Kao Frankfurt am Mein ili Abingdon-on-Thames
"Zalažem se za veću autonomiju sudžuka." - zapad todorovićMene je to uvek podsecalo na _______ ispod sača
Istina, ja sam npr zeleo da se slikam s njimaI ta kraljičina straža mora da trpi sve i svašta
i šta bi?Fili Veler UnderTheBridge
Istina, ja sam npr zeleo da se slikam s njima
E redmondei šta bi?
Step back from the Queens Guard!!!
pojma nemam verujE redmonde
Sta si u podznaku
Stetapojma nemam veruj
Nista, ostao je dostojanstveni šta bi?
Step back from the Queens Guard!!!
E momo a sta si ti upodzankuNista, ostao je dostojanstven
NzE momo a sta si ti upodzanku
Verovatno ima kalkulatori ako znaš vreme roždestva
S druge strane je takođe glupo ako je taj mali bio isto državljan UKI ta kraljičina straža mora da trpi sve i svašta
E storagu temptationeru sta si ti u podznakuNisam bila u Londonu 32 godine sad će
Imaju vize + omikron, sve je to komplikacija
Verovatno ima kalkulatori ako znaš vreme roždestva
S druge strane je takođe glupo ako je taj mali bio isto državljan UK
Steta, takoddje
Samo dve sam pogledao.
KojeSamo dve sam pogledao.
Time i Squid Game, Time je dobra.Koje
Ti i ja smo isto kljiga procitali i isto serija pogledali
znaci da je zgazio mene kao gradjanina sveta to bi bilo okS druge strane je takođe glupo ako je taj mali bio isto državljan UK
Pa mislim, smisao državne aparature je navodno da se stara o holderima tog pasoša.znaci da je zgazio mene kao gradjanina sveta to bi bilo ok
Da, ali ne znaci da moze da gazi druge holdere drugih pasosaPa mislim, smisao državne aparature je navodno da se stara o holderima tog pasoša.
Možda je u monarhijama drugačije pa Krunski aparat postoji radi samog sebe