Xixi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad ti promenim 3 sijalice

# jane of all trades

Da, ali vas Alah se poslednji pojavio na zurci (7. vek) i sad on nesto drzi slovo, namece se kao glavni, a prekaljeni Ahura Mazda i svemoguci Jehova ga gledaju i crvene od krindza
Lepo je što napadaš svog kreatora

Pitam se ko će ispasti nosferatu u tom nadmudrivanju

E bas me interesuje kolko komada si oshurio. A za mene ne brini, ja sam momcina prava, kad ja zgrabim da citam...Niko mi knjigu nece moci oteti iz ruku. Bacim ovu macketinu i spavam sa knjigom, i ona ce onda da bude moj najbolji drug i nikad mi nece dosaditi. Plan mi je da te prestignem, jos te pustam da se malo odmaknes, to ja namerno radim
Mogu odmah da ti kažem, 81 do sada.
Kako svake godine smanjujem broj pročitanih knjiga imaš šanse da me prestigneš.

Sad ti promenim 3 sijalice

# jane of all trades

Lepo je što napadaš svog kreatora

Pitam se ko će ispasti nosferatu u tom nadmudrivanju
ne napadam, to i jes fora, zna se ko je kreator, ako sumnjas pitaj aeterenum-a

Mogu odmah da ti kažem, 81 do sada.
Kako svake godine smanjujem broj pročitanih knjiga imaš šanse da me prestigneš.
Is to, ti si prepolovio, ja duplirao, sad smo tu negde

Svidja mi se ona "seti se da si prasina i da ces se u prasinu i vratiti", bas nekako melankolicno za krscanstvo, otprilike nekako slicni glasi i naucna paradigma 21. veka
Da li je ikad u istoriji neko uzviknuo: "Hej znam! Toliko sam se bio brinuo oko smrti, ali evo sad čujem da postoji hrišćanstvo!"

U pitanju je prazna čaura od religije.

Sirov losos, jesti?

Да.

Иде супер на препечени црни хлеб са мало бутера, и рецимо сос са сенфом и медом (ремулада ми је више за поховане рибетине).

Ја иначе волим да једем и живо млевено месо са црним луком (Мет) или веома благо просушено (Метвурст).

jedna fotka za dobro jutro za Canthal Tilt:

MV5BMjA2ODY1MDA5MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjU1MzIyOA@@._V1_.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back