Xixi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
licensed-image (1).jpeg

Јесте у питању Лена Мејер-Ландрут, јер натпис каже "Дас Динг", што значи "Та ствар" или тако нешто.

Иначе лепа Лена је добила Бебу недавно и удата је за неког досадног певача (којег сви кришом слушају јер му је музика ипак лепа али није довољно кул па сви као одмахну руком али га имају кришом на плеј листи).

Мени је једна од најлепших ствари у вези са овим наступом овај неки псеудо... некакав акценат.

И сама Лена, која је са нежних 20 годиница била просто Екстра.

Како ми у главу стају све те небитне информације, нпр. "Чиме се данас бави Лена Мејер Ландрут"?

Забрињавајуће.

Kakav baksuz.
Zamisli budes musliman koji mrzi Srbe
i onda ti avion prinudno sleti u Srbiju.z:mrgreen:
Ti poloodis napravis scenu u avionu.
Nakon sletanja u Srbiju budes uhapsen
i ne samo ti vec i tvoja supruga.

Nadam se da je covek bar vakcinisan.

Ma i u trirac didem bas, mada mi je plan Momi didnem da nadjem neke lepe senvije kako se prave. Stalno jedne ister gleda. Kako si ti, jel citas ti nesto ili se samo zaebavas?
Ja cu onu knjigu poceti sad posle nove godine
Kako ne čitam, ovih dana ću da postavim šta sam pročitao ove godine pa ću ti poslati link, možda odabereš nešto.

Ajd i to čudo da vidim, obzirom koliko ima strana da li ćeš je pročitati do kraja godine? :D

Kakav baksuz.

Sejtan ne bira koga zaposeda, a u najvecem su iskuseniju Alahovi miljenici, bas kao taj gospodin koji je podlegao jednom.

Kako ne čitam, ovih dana ću da postavim šta sam pročitao ove godine pa ću ti poslati link, možda odabereš nešto.

Ajd i to čudo da vidim, obzirom koliko ima strana da li ćeš je pročitati do kraja godine? :D
Sta si mu rekomendedovao

Kakav baksuz.

Pre toga je koalicija SNS-POKS 1992. napala njegovu zemlju

E bas me interesuje kolko komada si oshurio. A za mene ne brini, ja sam momcina prava, kad ja zgrabim da citam...Niko mi knjigu nece moci oteti iz ruku. Bacim ovu macketinu i spavam sa knjigom, i ona ce onda da bude moj najbolji drug i nikad mi nece dosaditi. Plan mi je da te prestignem, jos te pustam da se malo odmaknes, to ja namerno radim

"Ujutru posle kafe mi je nekakav pritisak u stomaku. But then I take a YHWH and I feel much better."

Šabani iz tadašnje crne koalicije Vučića

Što je ista banda kao danas let's be real
Da, ali vas Alah se poslednji pojavio na zurci (7. vek) i sad on nesto drzi slovo, namece se kao glavni, a prekaljeni Ahura Mazda i svemoguci Jehova ga gledaju i crvene od krindza

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back