Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koju Lenu?meni vise lici na Lenu
Koju Lenu?
evo je opet
![]()
Ko ti je ovaj kiler, da nije onaj sto je glumio u back streest boysima?
Sto, sta mu faliKo ti je ovaj kiler, da nije onaj sto je glumio u back streest boysima?
Ma i u trirac didem bas, mada mi je plan Momi didnem da nadjem neke lepe senvije kako se prave. Stalno jedne ister gleda. Kako si ti, jel citas ti nesto ili se samo zaebavas?Samo da poručim Momoči da ide u rac!
Možda si umno umobolanКако ми у главу стају све те небитне информације, нпр. "Чиме се данас бави Лена Мејер Ландрут"?
Забрињавајуће.
Par parcadi usana i dosta brade, pogotovo desneSto, sta mu fali
Kako ne čitam, ovih dana ću da postavim šta sam pročitao ove godine pa ću ti poslati link, možda odabereš nešto.Ma i u trirac didem bas, mada mi je plan Momi didnem da nadjem neke lepe senvije kako se prave. Stalno jedne ister gleda. Kako si ti, jel citas ti nesto ili se samo zaebavas?
Ja cu onu knjigu poceti sad posle nove godine
Sejtan ne bira koga zaposeda, a u najvecem su iskuseniju Alahovi miljenici, bas kao taj gospodin koji je podlegao jednom.Kakav baksuz.
Zamisli budes musliman koji mrzi Srbe
i onda ti avion prinudno sleti u Srbiju.
Ti poloodis napravis scenu u avionu.
Nakon sletanja u Srbiju budes uhapsen
i ne samo ti vec i tvoja supruga.
Nadam se da je covek bar vakcinisan.
Sta si mu rekomendedovaoKako ne čitam, ovih dana ću da postavim šta sam pročitao ove godine pa ću ti poslati link, možda odabereš nešto.
Ajd i to čudo da vidim, obzirom koliko ima strana da li ćeš je pročitati do kraja godine?![]()
Pre toga je koalicija SNS-POKS 1992. napala njegovu zemljuKakav baksuz.
Zamisli budes musliman koji mrzi Srbe
i onda ti avion prinudno sleti u Srbiju.
Ti poloodis napravis scenu u avionu.
Nakon sletanja u Srbiju budes uhapsen
i ne samo ti vec i tvoja supruga.
Nadam se da je covek bar vakcinisan.
Ne znam da li želi da kaže, pitaj ga.Sta si mu rekomendedovao
Pa nije njih bog pretvorio u svinje i majmune nego ____.Sejtan ne bira koga zaposeda, a u najvecem su iskuseniju Alahovi miljenici, bas kao taj gospodin koji je podlegao jednom.
da POKS napao BosnuPre toga je koalicija SNS-POKS 1992. napala njegovu zemlju

"Ujutru posle kafe mi je nekakav pritisak u stomaku. But then I take a YHWH and I feel much better."Ali i Nemci su pobili 6m Jehovinih mucenika pa mi i dalje nemamo problem da avion presedne u Berlinu
Šabani iz tadašnje crne koalicije Vučićada POKS napao Bosnu![]()
kako loopetasŠabani iz tadašnje crne koalicije Vučića
Što je ista banda kao danas let's be real

E bas me interesuje kolko komada si oshurio. A za mene ne brini, ja sam momcina prava, kad ja zgrabim da citam...Niko mi knjigu nece moci oteti iz ruku. Bacim ovu macketinu i spavam sa knjigom, i ona ce onda da bude moj najbolji drug i nikad mi nece dosaditi. Plan mi je da te prestignem, jos te pustam da se malo odmaknes, to ja namerno radimKako ne čitam, ovih dana ću da postavim šta sam pročitao ove godine pa ću ti poslati link, možda odabereš nešto.
Ajd i to čudo da vidim, obzirom koliko ima strana da li ćeš je pročitati do kraja godine?![]()
Dobro ti si u pravu, Žika Smallpox se zalaže za unitarnu Bosnu.kako loopetas
![]()
Da, ali vas Alah se poslednji pojavio na zurci (7. vek) i sad on nesto drzi slovo, namece se kao glavni, a prekaljeni Ahura Mazda i svemoguci Jehova ga gledaju i crvene od krindza"Ujutru posle kafe mi je nekakav pritisak u stomaku. But then I take a YHWH and I feel much better."
Šabani iz tadašnje crne koalicije Vučića
Što je ista banda kao danas let's be real