gost 434706
kajillionaire
- Poruka
- 3.837
Hvala, to sam želela čuti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala, to sam želela čuti
Ne mracisamo to je i dobro
izvini nosfi, izvini red
Otkud kod nas lososa?Sirov losos, jesti?
da, osecam da je njen lik najbolesniji, ne znam zasto.Ne mraci
Vidim glumi i ova Andjelina remastered (Kejt Sigel)
Globalizacija, aloOtkud kod nas lososa?
Tanka granica između lepo pečenog i dehidrirane ivericeA sto ne ispecete taj losos?
Ne znam, ne vidim od težine svojih kapakaRejtujte ovaj odgovor. Neka vrsta obrnutoga "Puši ga budalo"
Pogledajte prilog 1075716Pogledajte prilog 1075717
Imala si iznurujuć dan na plaži u decembruNe znam, ne vidim od težine svojih kapaka
Pa malo ga zaprzis, cisto da bas ne bude sirov ko JuneTanka granica između lepo pečenog i dehidrirane iverice
Ne znam, ne vidim od težine svojih kapaka
Ne bih ga jeo ni prepecenog. Nisi ti na Aljasci sad shvickala varalicu i kao eee vidi gu dosao mi losonja. A reka lepa, cista, pa kao aj da malo zamezimo. Sta ako je to losos iz vestackog uzgoja, ako nije koliko vremena mu je trebalo da stigne do tebe...To smrdi, pa ja ne volim da cistim ribu zbog tog mirisa,ispovracaces se,pa ce ti posle djavo biti kriv. Ima zeleno da povracas, posle moras nogom da razgrces da nadjes zucGlobalizacija, alo
Ne, ti si me uvredila, šta mi sad podmećeš 'krivo je more' fintuImala si iznurujuć dan na plaži u decembru
A šta treba da jedem, šarana možda, jer to krme me neće videti više u životuSta ako je to losos iz vestackog uzgoja
Ne računa se kad ja vređam, samo kad ti mene
Da možda je to bila greška, trebalo je da se okrenem protiv NosferatuaNe računa se kad ja vređam, samo kad ti mene
Da možda je to bila greška, trebalo je da se okrenem protiv Nosferatua
Mnogo mi se svidja ambijent u midnight mass, mno go
izmislio si tu lezbejku samo zato sto znas da ja gledam bukv sve filmove i serije sa lezbejkama!!Мени се свиђа докторка-лезбејка која се дере на дементну маму и не да јој да иде уз степеницу.
Зато што сам она ја за коју нежну годиницу.
njegova guza je bila poslasticaesi ga vodio na saher tortu?