- Poruka
- 677
izbacili su Ziku
POKS je jedina prava opozicija u moru laznih
#hejteristop
POKS je još jedna lažna opozicija u moru drugih lažnih (Šapić, NADA, Zavetnici)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izbacili su Ziku
POKS je jedina prava opozicija u moru laznih
#hejteristop
samo mozes da ih mrzis i klevetasPOKS je još jedna lažna opozicija u moru drugih lažnih

Naravno da ću mrzeti lažnu opoziciju iz dna duše.samo mozes da ih mrzis i klevetas![]()
Jednom mi te zaustave da mi udele flajer i meni ih bude zao te uzmemsamo mozes da ih mrzis i klevetas![]()

pa ne znam basKo kad Cane kaze "ja se nikad ne bih prodao Pinku", a Zeljko ce na to "ne bi te ni kupili"
Gace ces izgubiti, mani se kocke-244
Jesu ponovili da podržavaju režim Aleksandra Vučića ili se to sad već podrazumeva
Gace ces izgubiti, mani se kocke-244
Jesu ponovili da podržavaju režim Aleksandra Vučića ili se to sad već podrazumeva
Pa da, ali ta opozicija ga hejta verovatno iz slicnih razloga iz kojih hejta Zavetnike recimopa ne znam bas
toliko je hejta prema POKSu od dinosaurus opozicije......
a cim je Parandilovic obrisao patos sa botovima na Hepiju evo udaraju im na stranku
Naravno, ja ne umem da mrzim.Naravno da ću mrzeti lažnu opoziciju iz dna duše.
Ja nisam ti naime

Nemoj da se ponosis time, To ti je hendikep u rangu nemanja rukuNaravno, ja ne umem da mrzim.![]()
Kad bi nekog zanimalo "misljenje" tog raspalog dela dinosaurus opozicije koja drzi vodju na vlasti.Pa da, ali ta opozicija ga hejta verovatno iz slicnih razloga iz kojih hejta Zavetnike recimo
Ti i Bixi imate jednu slicnost, smatrate da su skorpioni i Marinika isto stetniKad bi nekog zanimalo "misljenje" tog raspalog dela dinosaurus opozicije koja drzi vodju na vlasti.
Ja sam 33. proveo u koroni, tako da...hell it is.Да, зато ја имам 29.9999999999999999999999999999999999999999 година (+2)
Међутим, Пророк Мухамед (с.а.в.с) је тврдио да ће сви људи у Џенету вечно имати 33 године.
Koliko je ovo dobra fotka, bukvalno čujem Pro Pain i pozadini.Ok, onda za Simu Spasica ipak
Ja sam vojnik pravde, Šiptari mrš odavde - Simo Spasic, zaokruzi 1389
Pogledajte prilog 1075650
Da, razmisljam da kazem sestri da naslika, kad Tarot Bejb moze da okaci na zid Palmu i Dacica na motoru mogu i ja ovoKoliko je ovo dobra fotka, bukvalno čujem Pro Pain i pozadini.
Ne razumin
што би рекла омладина на тиктоку И ундерстоод тхе асигнмент
Kvadrati.Ne razumin
ma jok, midnight mass
pa to sam treba da odlucis, ja cu najverovatnije da iskuliram jer moj referendy je 3.aprilaI jel idemo na referendum, da i ja jednom vidim kako izgleda glasati? Pitam Stugija i Akia, ako oni kazu da treba,idem
Znači voliš Mariniku?Naravno, ja ne umem da mrzim.![]()
I meni je čudno da imaju vremena za serije.Kad vi stignete sve to da odgledate, jel ovde samo ja radim nekad nesto, jel ima neka lova negde besplatna pa necete da mi kazete?
I jel idemo na referendum, da i ja jednom vidim kako izgleda glasati? Pitam Stugija i Akia, ako oni kazu da treba,idem
A i za pare da mi kazu isto nesto ako znaju,tesko mi je da radim, znate kako se mucim...Cetvoronoske cu ovu godinu izgurati,vec puzim premoren od svega.A lepo mi je bilo,super godina, samo sto moze to i malo bolje.Mislim da cu lepo ja to proslaviti,sto znaci unezvericu se i verovatno napraviti neku cirkuzariju,pa ce me posle opet biti sramota da odem negde mesecima.I tako...Sve u svemu, nista mi nije jasno