Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Знам за филм "Знаци" од М. Најт Шалина где их убија вода, ту глуме Хоакин Џокер Финикс и Мел Битанга Гибсон. Већина људи мрзи тај филм али мени је некако мистичан и лепо снимљен.
jao videh ovo i pomislih kendi za Emiliju
ne znam zasto mi je izaslo na youtube, zasto bi meni preporucili
mozda jer sam jednom kucala "Varoufakis handsome"
jao videh ovo i pomislih kendi za Emiliju
ne znam zasto mi je izaslo na youtube, zasto bi meni preoporucili
mozda jer sam jednom kucala Varoufakis handsome
Comski mi se najvise zamerio kad je rekao da nas nije trebalo bombardovat, a meni je to najlepsi period detinjstva. Tu sam mu bas onako zamerio na licnoj osovini.
Ma neki košarkaš.
Popalio stugots par ljisovaca za neku fantazi ligu (dok npr. sa košarke niko nije htio da učestvuje), a Harden je moj igrač.
Nije mu dobro išlo Nosfi, odmah da ti kažem.
Ali onda je naglo krenulo, a ja, kao čovjek od emocije, odmah hoću da podijelim radost sa Biksi komunom.
Jesi li gledao Vlahovića kada mu javljaju rezultat Portugala, a on u neverici?
Да, тотална Екстрица. Мислим да је Фејк Скали била Југословенка.
Иначе била је моћна и серија "Први Талас" о неким ванземаљцима који су хтели да покоре земљу а хтео је да их заустави неки преко Нострадамуса или тако нешто шашаво.
Comski mi se najvise zamerio kad je rekao da nas nije trebalo bombardovat, a meni je to najlepsi period detinjstva. Tu sam mu bas onako zamerio na licnoj osovini.
Ја сам доживео Спиритуално Искуство гледајући Поноћну Мису и дан данас сам убеђен да је то нешто најбоље што сам икад гледао или што ћу гледати, боље од 97% књига у оптицају, али нећу да кажем да препоручујем, да не буде после "Какво је ово њесра". Мислим да мораш да будеш у посебном расположењу да би гледао.
Рецимо препоручио сам свом најбољем другу из СРЈ да бисмо могли да причамо о томе, а кад је он рекао "Да, није лоша серијица, онако лајт хорор" сам се издрао на њега и не разговарамо већ 7 дана.
Ја сам доживео Спиритуално Искуство гледајући Поноћну Мису и дан данас сам убеђен да је то нешто најбоље што сам икад гледао или што ћу гледати, боље од 97% књига у оптицају, али нећу да кажем да препоручујем, да не буде после "Какво је ово њесра". Мислим да мораш да будеш у посебном расположењу да би гледао.
Рецимо препоручио сам свом најбољем другу из СРЈ да бисмо могли да причамо о томе, а кад је он рекао "Да, није лоша серијица, онако лајт хорор" сам се издрао на њега и не разговарамо већ 7 дана.
Имаш право да ти се не свиди, нећу ти ништа, обећавам.
Мишљења су доста подељена, 50% каже "Мех, штагод", а 50% плаче, кука, вришти, бичује се, конвертује у католицизам, доживљава Наднаравна Искуства, открива Филозофију и сл.
Ја сам у других 50%, али мене те спиритуалне теме ионако наводе на психозу, као кад сам се осећао Узвишено у Кнососу, плакао у Аја Софији и сл.