Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledaj Jubilee
e za to me iskreno baš zaboleDok je pozeljnost srbske naroda na nuli kao sto je bila i 1389.

Kako se ti predstavljaš u inostranstvu, ja kažem Eastern EuropeDok je pozeljnost srbske naroda na nuli kao sto je bila i 1389.
šta ti je to?Dok je pozeljnost srbske naroda na nuli kao sto je bila i 1389.
Gledaj Jubilee
Gradjanin svetaKako se ti predstavljaš u inostranstvu, ja kažem Eastern Europe
Provalio sam da su gradjani sveta iskljucivo ovi sto zive po sugavim drzavama, Amer nema potrebe da se dokazuje da je vrld sitizen.Npršta ti je to?
da nisi antisemit mogla bi da mu kontriras "ali vi ste odgovorni za smrt jevrejskog naroda" (ako se to desilo u Nemackoj)I kažem da sam iz CPJ, a taksista kaže: "Dieu..." ("Bože...")
A da li imaju nekih __________ ________da nisi antisemit mogla bi da mu kontriras "ali vi ste odgovorni za smrt jevrejskog naroda" (ako se to desilo u Nemackoj)
deluje smorno
a da, to sam gledao
ovo ti mozda bude zanimljivije, ti volis rangiranje i IQ
Pusti Kafić UzdravljeGledam the best of od Prijatelja, al opet mi nije smesno ni posle toliko godinah :/
Predugo trajene razumem zasto gledas te bumerske serije kad mozes da gledas The Great i vidis zasto je Katarina Velika opstila sa Pastuvom
Pogledajte prilog 1076316

dve sezone je mnogo? okej, onda je onaj rakun za tebePredugo traje![]()
Vrh, mnogo joj bolje stoji nego dugadve sezone je mnogo? okej, onda je onaj rakun za tebe
nudiljoDoručak u Braunšvajgu večera u Beču,
Single-Trilingual,
Krimi Rad!
Koaj serija je u pitanju ?Bilo kad je tata reko je l hocete da cujete koja je moja omiljena Sekspirova misao
Take the f.uck.ing money
Šta to znači?nudiljo
Eto znaci ipak je muskarac !Your autogynephilia is showing