Xixi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne brinem, slobodarski narodi kukastog krsta neće dozvoliti njeno širenje.

8085_profimedia-0170991625-vukovar-1000x0_f.jpg
Cirilicni pendreci kralja aleksandra dobro su poznati velikom narodu s desne strane jadrana, jednostavno nisu zeleli da se to dvaput ponovi

baviosamse stvaralackim radom 3 meseca slovima trimesecaux

ne znam sad dal ce biti kise ili nece biti kise
ali svakako bice temperaturno

de je zmijurina eurus
de je ario de je jugoslaf
sto se ne pise

Ulazi neka dobroizgledajuca cura u prodavnicu, uzima isti cips kao i ja, ista gramaza, sve. Dodje na kasu iza mene, spazim ti ja taj sinkronicitet, medjutim spazi i ona da mene hvata predinfarktno stanje usled mogucih komplikacija vezanih za njeno hipoteticko pitanje povodom ove koincidencije. Uvide da cu da bacim kasiku ako se usudi da prekine tisinu zeljom za dijalogom, pa me ne upita nista nego me pusti da na miru izadjem, ispustim kusur, kljuceve od zgrade, iskrivim papucu usled zapinjanja za stepenice i dogegam nekako do lifta. Hvala Bogu sve se dobro zavrsilo.

Mozda mi je i zivot spasila, eto.

Ulazi neka dobroizgledajuca cura u prodavnicu, uzima isti cips kao i ja, ista gramaza, sve. Dodje na kasu iza mene, spazim ti ja taj sinkronicitet, medjutim spazi i ona da mene hvata predinfarktno stanje usled mogucih komplikacija vezanih za njeno hipoteticko pitanje povodom ove koincidencije. Uvide da cu da bacim kasiku ako se usudi da prekine tisinu zeljom za dijalogom, pa me ne upita nista nego me pusti da na miru izadjem, ispustim kusur, kljuceve od zgrade, iskrivim papucu usled zapinjanja za stepenice i dogegam nekako do lifta. Hvala Bogu sve se dobro zavrsilo.

Mozda mi je i zivot spasila, eto.
Kada nađeš srodnu dušu, jedan pogled je dovoljan da zna sve.

Kolege, moram da vas posle 16 stranica 'viska' na temi obavestim da je svojstvo tema da se zatvaraju kad se predje izvestan broj poruka.
Doslo je vreme da se i u ovoj kafani, mada od pocetka i nije bila to, 'svira' fajront. Stolice na stolove, pepeljare na pranje, konobari i barmeni na zasluzen odmor. Vrata druge kafane na LJiS-u (Trenutna desavanja za neupucene) su sirom otvorena svima, vidimo se tamo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back