peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.620
Treba ipak pročitati do kraja, a i biti upoznat sa ovom kultnom slikom evropskih vrijednosti.nesto si pogresio sa ovom tablom
koliko vidim na latinici je sahovnica obaska
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba ipak pročitati do kraja, a i biti upoznat sa ovom kultnom slikom evropskih vrijednosti.nesto si pogresio sa ovom tablom
koliko vidim na latinici je sahovnica obaska
Cirilicni pendreci kralja aleksandra dobro su poznati velikom narodu s desne strane jadrana, jednostavno nisu zeleli da se to dvaput ponoviNe brinem, slobodarski narodi kukastog krsta neće dozvoliti njeno širenje.
![]()
***** mi sve, mislim da ni gospodin Marko Perković nema muda da odvali ovako neštoCirilicni pendreci kralja aleksandra dobro su poznati velikom narodu s desne strane jadrana, jednostavno nisu zeleli da se to dvaput ponovi
Nemam ni ja u RL-u, nego sam ovde spreman da se uputim u istrazivanje granica sopstvene bestijalnosti ponekad***** mi sve, mislim da ni gospodin Marko Perković nema muda da odvali ovako nešto![]()
Da, čekić zna tako da trigeruje sa te strane Jadrana.Nemam ni ja u RL-u, nego sam ovde spreman da se uputim u istrazivanje granica sopstvene bestijalnosti ponekad
Zna, istrazivao sam ja i granice bivanja crnogorcem, tako da je ta strana Jadrana dosta zayebanaDa, čekić zna tako da trigeruje sa te strane Jadrana.
Probaj od toga da se izliječiš, praktično nemoguće jbt.Zna, istrazivao sam ja i granice bivanja crnogorcem, tako da je ta strana Jadrana dosta zayebana![]()
Nije lako biti Crnogorac.Probaj od toga da se izliječiš, praktično nemoguće jbt.

Upravo na kvadratima napisah Nikšićko i to je toNije lako biti Crnogorac.
Vidi kako vam Cesi ukradose ime za pivo.
Dusmani!
Pogledajte prilog 1178663
Nisam znala da Cesi koriste slovo „H“ tamo gde mi koristimo „G“.
U Pragu sam skoro sve razumela.
Ovo je neko crno pivo, Godzila uzeo nekoliko raznih, probala sam i lepo je. :nepijepivo: :nijeekspert:

Nzm, verovatno necu ove godineJunska prehlada...kad ćeš na more, da to produvaš?
Kada nađeš srodnu dušu, jedan pogled je dovoljan da zna sve.Ulazi neka dobroizgledajuca cura u prodavnicu, uzima isti cips kao i ja, ista gramaza, sve. Dodje na kasu iza mene, spazim ti ja taj sinkronicitet, medjutim spazi i ona da mene hvata predinfarktno stanje usled mogucih komplikacija vezanih za njeno hipoteticko pitanje povodom ove koincidencije. Uvide da cu da bacim kasiku ako se usudi da prekine tisinu zeljom za dijalogom, pa me ne upita nista nego me pusti da na miru izadjem, ispustim kusur, kljuceve od zgrade, iskrivim papucu usled zapinjanja za stepenice i dogegam nekako do lifta. Hvala Bogu sve se dobro zavrsilo.
Mozda mi je i zivot spasila, eto.
Pa ona je znala da mi se dalo na zlo, mozda ima tu nekog srodnodusjaKada nađeš srodnu dušu, jedan pogled je dovoljan da zna sve.