XII Beogradska Gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jaooj APP je od moje ortakinje firma....

Owaj to je totalno nebitno :)

Negooo...rekli su da ce swe shkole da smanje poene za po 2 ili 3 jer nas ima jaaakooo malo u generaciji...I saswim sam swesna da je swaka srednja shkola mnoogooo teza od osnowne,ali mene ne zanim ato,ja planiram da zawrshim gimnaziju i da se upishem na fax...Mogu da budem wredna ako hocu....Imacu oko 80 poena werowatno....

A i XIII mi je bash daleko...ne mogu swaki dan da se patim do Chukarice,ili gde je vetj...

4. mi zvuchi Ok...Shta mislite???

Dedinje je isto daleko,ali je IV ok,a za XIII imash direktan prevoz(poshto vidim da si iz 45og...)89 ide do BB!
Broj bodova za gimn zavisi iskljuchivo od cele generacije i od toga koliko dobro urade prijemni...Ne moze nishta da se zna unapred,samo da se nagadja.

Slusaj, svaka skola je u principu ista. Ako upisujes npr. prirodni smer plan i program ti je isti u svakoj skoli bila ona deveta, peta ili neka druga... Prvo se odluci za smer. Ja idem u XII(Nije na Vracaru vec na Vozdovcu, Vojvode Stepe) koja je opsta i mislim da je opsti smer realno najtezi po progamu, jer zaista ucis i prirodne i drustvene predmete podjednako. Ako ti to ne odgovara nemoj da je upisujes. To ti izgleda ovako: u III godini imas 3 puta nedeljno fiziku, a 4 puta engleski. Prirodni smer cini mi se da ima 4 puta fiziku, a 2 puta engleski, dok drustveni ima 2 puta fiziku i 5 puta engleski. Latinski imas 2 godine, hemiju 4... To ti je dakle izmedju prirodnog i drustvenog, sve pomesano. Opsti smer upisi ako ne znas sta ces posle, a idu ti dobro i jedni i drugi predmeti.
A sto se tice koja je skola teza od koje- to su gluposti. U svakoj, bas svakoj skoli, imas nekog ludaka od profesora (bar jednog) kod koga se ubijas za 2, a imas i one kod kojih neces nista raditi, a imaces 5...Tako da ti sve zavisi uglavnom od kombinacije profesora koja ti zapadne.
Opet bez obzira na profe, uglavnom zavisi od tebe tj. koliko ti ucis. U svakoj skoli imas i odlicne i nedovoljne...
Moj savet (pored svega gore napisanog) ti je da upises skolu koja ti je manje-vise blizu. Mozda ti sad deluje kul da ides u drugi kraj grada, novo drustvo i sve ostalo, ali ne preteruj u daljini- smucice ti se kad tad.
Drugo, nemoj da upisujes gimnaziju ako ne planiras da ucis jer si sa gimnazijom nista,a za faks ti trebaju bodovi iz skole. Pozdrav i srecno u izboru skole, nadam se da sam ti pomogla

Aha.

@kupoholicarka
-
Hwala pomogla si mi prilichno...Mislim da cu se ipak odluchiti za XII...Ja znam shta zelim posle srednje shkole,odnosno gimnazije,ali nisam sigurna da li mi bolje idu prirodni ili drushtveni predmeti-kako kad..Npr. biologiju obozavam (to je prirodni,jel da??),dok matu jedva podnosim,a u drustvenom obozavam jezike dok se od geografije i istorije jezim...Tako da je po meni opshti smer najbolje reshenje...
Hwala na pomotji u swakom sluchaju...
P.S. Inache ja i nisam toliko losh djak koliko sam se predstavila,nego sam se zajebala zbog bezanja,shto u sredjnoj planiram da svedem na minimum...
:D

ja sam cula da je 12. smrt :D
mada...
U svakoj, bas svakoj skoli, imas nekog ludaka od profesora (bar jednog) kod koga se ubijas za 2, a imas i one kod kojih neces nista raditi, a imaces 5...Tako da ti sve zavisi uglavnom od kombinacije profesora koja ti zapadne.
tako je. samo negde ima vise... ubica :shock: :lol:
p.s. imas super nick - kupoholicarka :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

XII NIJE PRETESKA.NEMOJ NI DA POMISLJAS NA OSMU,DEVETU,DESETU I CETRNESTU,UZAS SU!!!!!!!!!!!JA SAM OVE GODINE KRENUO U OSMU I ISPISAO SE NA POLUGODISTU,UZAS JE.AKO HOCES GIMNAZIJU,A DA NE BUDE TESKA IDI U SEDMU,JESTE DA JE CAK U MIRJEVU,ALI JE STVARNO LAKA!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back