Ne znam koji si jezik ucila, ali i Rus je sasvim ok. Kao i Jelica hemicarka. Iako vecini nije, meni je i Sonja Erceg ok. Trazi dosta ali je pravicna. I nikako ne treba zaboraviti Bilasa(geos)0najveci car medju profesorima! I Katarini Pfaf(psihologija) se nista ne moze zameriti

Ali u svakom slcuaju ja sam zavrsila 12-tu kao vrlo dobra a smatram da sam sa upola manje truda opusteno mogla da zavrsim neku drugu gimnaziju sa 5.0. Tako da moj savet je-jurite prosek za fax na najlaksi moguci nacin jer to je ono sto je vazno za kasnije, malo toga sto se uci u gimnaziji(bilo kojoj) kasnije ostaje u glavi.
Uchim ruski,predavala mi je Rada,i ona nije ok. Sonja Erceg mi je predavala u prvoj godini,ali ne mogu da krivim nju shto sam imala trojku jer nisam uchila dovoljno i to priznajem. Geos mi je predavala luda Vilma. Ona,zhena,je pogubljena totalno. Katarina Pfaf je carica nevidjena!

Ja sam prvu godinu zavrshila sa 4.00,a sad drugu godinu sa 4,75.

Ali sam se raspala od ucenja. Svako veche do 3-4 sam uchila,pa ujutru ustanem u 9 pa do 1 ucenje,oa u shkolu,pa uveche dodjem kutji,sat-2 odmor pa opet uchim. Iz fizike umalo da padnem,hvala Bogu,izvukla sam se. Imala sam dva keca i trojku i pitala me Jadranka za 3. Pitaj Boga kako sam ja izvukla 3... Kaze mi drugarica da ju je pitala Jadranka da li se ja to borim za odlichan uspeh i kad joj je ova potvrdila,Jaca mi je zakljuchila 5.

A imala sam frku sa fizikom,ne zato shto je nisam radila,nego zato shto ne kontam zadatke nikako. Imala sam chak i pvt chasove i profa samo shto nije pocheo da chupa kosu od muke. 10 puta mi objashnjava zadatak i ja ne razumem. Kao da imam blokadu u mozgu... Strashno...
E vidish,zato ja hotju u drugu gimn. Za 14.tu mi kazu da,naravno,morash da uchish,ali se ne raspadash i imash vremena i da izadjesh i da spavash normalno,i da budesh sa odlichnim uspehom.
Trenutno mi je samo frka zbog drushtva...Al ono... Snatjitju se,nadam se. :S