DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 54.643
Koliko iznosi ukupno, sigurno par hiljada dindzi?jesam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko iznosi ukupno, sigurno par hiljada dindzi?jesam.
2.500 trajno.Koliko iznosi ukupno, sigurno par hiljada dindzi?
mozes ali je kazna mislim 5 ili 10 hiljada kad te zaustaveKod mene vidjam neki voze neregistrovane.
Ma nemam ja to nego pitam informativno.mozes ali je kazna mislim 5 ili 10 hiljada kad te zaustave
u svakom slucaju visa nego sto kosta registracija.
nabavi, bas je zabavno voziti gaMa nemam ja to nego pitam informativno.
Nema kod mene neka guzva, slab je to saobracaj u odnosu na Bg, dobro je ovako da se skokne do prodavnice ali ja uvek preferiram auto, pogotovo za malo losije terene.nabavi, bas je zabavno voziti ga
a i ne guzvas se u saobracaju.
Mene jedna budala htela pre par godina da zakaci na pesackom, pojavi se niotkuda.a i imas mogucnost da stresiras @Pinocchio na brankovom mostu kad prozujis pored nje![]()
ja sam se proslog leta zamalo sudario na biciklu sa jednim trotinetasem..dijabola.. vozi brzo kroz guzvu.Mene jedna budala htela pre par godina da zakaci na pesackom, pojavi se niotkuda.
Tako neki klinac u Francuskoj kad sam bio pa u krivini na trotoaru sa skejtom na mene zamalo da me obori , ja ga opsovah na srpskom on stao i gleda.ja sam se proslog leta zamalo sudario na biciklu sa jednim trotinetasem..dijabola.. vozi brzo kroz guzvu.
Znači tako? Dooobro.a i imas mogucnost da stresiras @Pinocchio na brankovom mostu kad prozujis pored nje![]()
E jedino sam u parizu video da voze ko ludaci ali srećom široki trotoari. Ćelavi matorac u odelu sa akt tašnom je proleteo pored mene. Okrenem se a njemu kravata vijori izaTako neki klinac u Francuskoj kad sam bio pa u krivini na trotoaru sa skejtom na mene zamalo da me obori , ja ga opsovah na srpskom on stao i gleda.
Jedini Wow efekat koji sam imao je to sto sam iskesirao tolike pare za njega.
trebao si da sacekas mesec dana.. izlazi s25 i onda ce s24 pasti ceneEvo danas nakon skoro 4 godine koriscenja / izivljavanja Xiaomi (mi 11i) sam uzeo "famozni" Samsung S24 Ultra. 2-3 sata sam ga cackao ocekujuci taj WOW efekat, iskreno ali bez zezanja ja stvarno ne primecujem neku drasticnu razliku u performansama da me sad ono "oduva". I to uporedjujem "midrange" telefon (doduse na steroidima) sa flagship modelom koji je 3 generacije ispred i jos je proglasen "telefonom godine". Tacno j e da ima tu i tamo bolje komponente, bolju zastitu, veci ppi, rezolucju .... anti reflektivni premaz i slicne fore, noviji je ybg. ali stvarno nista spektakularno, moguce da su telefoni dostigli taj "peak" da vise nema gde.
Što je trotinet?u stvari u hrvatskoj su ista pravila za trotinete kao i kod nas.
razlika je samo sto se tamo moraju registrovati oni koji prelaze ogranicenja i dobijaju registrasku tablicu i svake godine se obnavlja registracija.
ne moraju se registrovati oni ispod ogranicenja
kod nas se mogu registrovati samo oni ispod ogranicenja jednokratnom registracijiom.
ne mogu oni koji prelaze ogranicenja
trebao si da sacekas mesec dana.. izlazi s25 i onda ce s24 pasti cene
ili ces uz s25 dobiti gomilu stvari.
jel si dobio tablet, slusalice i sat?
to su pre mesec dana delili uz s24 ultra.
inace sustinski samo kamera i napredne AI funkcije izdvajaju taj model od drugih.
ja zato kostim i dalje s21 plus koji sam uzeo kad se pojavio s22 i pala mu je cena
super mi je i za sad nemam nameru da ga menjam drugim s telefonom.
koristm s klasu od s6 i ne bih je menjao za druge.
pouzdani i kvalitetni.
i navikao sam na samsungov ekosistem.
i imaju bezicno punjenje sto je ogroman plus.
sad sam nabavio i magnetni powerbank i punim ga u hodu..odlicna stvar.
vi to zovete romobilŠto je trotinet?![]()