Xiaomi iskustva....

Mika

dream catcher
Moderator
Poruka
23.785
Redmi note 11 4/128 ili
Redmi note 9 pro 6/64 ??

Vaša iskustva, koji je bolji?

Sad imam Xiaomi Mi play, koristim ga 3god i prezadovoljna sam, ali baterija pocela da se brzo prazni, pa bih htela da ga promenim...
E sad, ne treba mi ko zna sta, naravno da kamera bude ok, i baterija, ne igram igrice, ne koristim ga za ko zna sta...uglavnom citam na njemu
 
Poslednja izmena:
Redmi note 9 pro - koristim godinu i po i jedini je tel u poslednjih 20 god koliko koristim mobilne da nemam zelju da ga promenim.
Niti cu. Kad prodje ugovorna obaveza ima ko ce se radovati novom mobilnom.
Ja ovaj ne menjam dok ne mre.

Za amatarske fotke je fantastican... za ostalo puj puj da ga ne ureknem.

Moja preporuka
 
Uvek je bolje imati više ram memorije. Što se tiče radne memorije, uvek je možeš proširiti ubacivanjem microSD karte.
U tvom slučaju, biće da je neka greška, serija redmi 11 note pro nema model da 4gb Rama. Koliko znam, 6 je minimum.
Redmi 11 note pro ima bolju kameru, displej, stereo zvučnike i Media Tek procesor ali je i skuplji ali i mlađi za dve generacije.
 
Redmi note 9 pro - koristim godinu i po i jedini je tel u poslednjih 20 god koliko koristim mobilne da nemam zelju da ga promenim.
Niti cu. Kad prodje ugovorna obaveza ima ko ce se radovati novom mobilnom.
Ja ovaj ne menjam dok ne mre.

Za amatarske fotke je fantastican... za ostalo puj puj da ga ne ureknem.

Moja preporuka
I ja sam vise za njim...videcu.
Hvala vam, obojci :)
 
Noćas sam doživeo napad kineskog smrada. Uhvatim nekako telefon u mraku i aktiviram jbnu opciju za slepe! Kad je to počelo da se dere u pola noći ja nabijem prst u rupu od zvučnika i trči na terasu :lol: jedva nekako sam uspeo da ga isključim! Ni tamo ni vamo! Katastrofa. Dok sam pokušavao da isključim opciju za slepe uspeo sam i da uradim print skrin slučajno :lol:

IMG_20220806_083201.jpg
 
@mario80...Druze...Vidi...imao sam dva Xiaomi telefona-jedan-Mi A1 je zavrsio kod keve i radi kao DOXA na clean Androidu. Drugi-Redmi Note 9 Pro- s njim sam bio prezadovoljan dok se nije pojavio problem restartovanja usred poziva ali pored toga-Xiaoomi i MIUI su majka Mara za 90 % ostalih Android UI!! Mislim da je vise problem u sledecem-MIUI je prenad*kan sistem a svi mi furamo jeftine telefone-i jednostavno MIUI ima vise bugova na jeftinim modelima...
Rezime-imaju Xiaomi svojih bubica ali od Android telefona-jedni su od boljih po odnosu ulozeno/dobijeno...
 
Poslednja izmena od moderatora:
Ne mogu da gledam ceo klip jel kaže nešto za ovu lažnu memoriju kršomi telefona?
Каже, отвори се и купи бољи модел телефона. Речено ти је више пута али ти настављаш да се брукаш својим питањима. Не умеш да користиш телефон и то ти је то.
 
Moj sestrić ima loše iskustvo sa Xiaomi Redmi 9. Kupio ga je prošle godine. Sve je radilo super sve do pre mesec dva. Kada ga sestrić upgradeovao MIUI nastao je problem. Nikako ne može da se isključi telefon prilikom punjenja. Kada ga isključi i uključi da se puni Xaiomi se sam upali. Pre dve nedelje je bio u prodavnici u kojoj ga ja kupio i zatražio reklamaciju. Vlasnik mu je rekao da će morati da ga "ubije" i da ga ponovo podigne (možda misli na MIUI) i ukoliko bude prisutna ista anomalija dobiće nov telefon.
 
Da i meni se odmah pali prilikom punjenja ako je ugašen. Barem ne ide u loop trista puta kao pre dok baterija ne uhvati malo struje. U životu nisam imao feleričniji i gluplji telefon od ovog. I to da znaš je namerno napravljeno kako bi se izbegao loop.
 
Najbolji moguci telefon za novac koji date za njega a u rangu telefona koji su visestruko skupi.Jedina je stvar licne zelje za brendom i spremnoscu da date mnogo novca za nesto sto ne vredi toliko ali je brend.
Dugo imam i prezadovoljan sam.
 

Back
Top