xD

de si Stole, nedostajo si mi :heart:

i ti meni ljubavi moja, nema te nesto ovih hladnih dana, moram sam da grejem ooonooliki krevet... :( :heart:

eh Sniksone druze ne veruj zeni kad kaze da hoce da **** nekog ili da hoce da **** tebe.Makar bila rasala droljetina koja se **** na svakom cosku nece to reci. Msm ovde je problem jebati nekog kad si zensko? Ajme mene.

U pravu si, one to kazu samo da bi dobile kuvca, e pa nece! :mrgreen:

Al' ozb. vec me je jedna zayebala tkao...lupala kako nije nevina, kako bismo spavali, bla, bla, i nista od toga... :(

Ej kuku, meni ni onoliki nije dosta, moraš dva bračna da mi spojiš i to da legnem po dijagonali kolka sam diva :(
idem da učim platona, ho ho ho, platona u ovom stanju da učim, pa baš sam mazohista
ćao ti prelepi stvore :heart:

i ti meni ljubavi moja, nema te nesto ovih hladnih dana, moram sam da grejem ooonooliki krevet... :( :heart:

U pravu si, one to kazu samo da bi dobile kuvca, e pa nece! :mrgreen:

Al' ozb. vec me je jedna zayebala tkao...lupala kako nije nevina, kako bismo spavali, bla, bla, i nista od toga... :(
One kazu to da bi te smuvale,da vide koliki si mucenik,ali nece da daju. To su cake da te zajebu.

Ej kuku, meni ni onoliki nije dosta, moraš dva bračna da mi spojiš i to da legnem po dijagonali kolka sam diva :(
idem da učim platona, ho ho ho, platona u ovom stanju da učim, pa baš sam mazohista
ćao ti prelepi stvore :heart:

Spojicemo ljubavi, nema da brines :rumenko:

:heart:

One kazu to da bi te smuvale,da vide koliki si mucenik,ali nece da daju. To su cake da te zajebu.

Znam brate, provalio sam to pre neki mesec...ali retko koja hoce na taj nacin da te zayebe, uglavnom one caknute... :lol:

Back