xD

gost 114527

Veoma poznat
Poruka
14.555
Svidja mi se... On je najbolji drug decka u kog sam dugo bila zaljubljena. Taj decko mi je rekao da bi nas dvoje bili super par i to mi je par puta natuknuo na nos... Retko kad me zove da izadjemo zajedno... ali kad to uradi nenormalno je pazljiv...Ja sam uglavnom kreten. Pred svima sam mu rekla da nema pisu i stalno se tako napucavamo.. Tj. ja ga napucavam on cuti i trpi... nekad te nekad mi odgovori. Inace prati ga glas lika koji startuje i muva sve zivo. Uglavnom sa uspehom. Sta bi vi radili da ste na mom mestu?

Pa gle, ako ovaj ima malu pisu, a ti volis velike pise, ti onda idi sa ovim kojima veliku pisu, a ako ni on nema veliku pisu, onda velika pisa moze da bude i mala, a ako moze da bude mala velika je isto sto i mala i na taj nacin mala je velika i ti si srecna sa malim koji je ustvari veliki kao mali.

Nadam se da ti je sada lakse.

Izvini ribo, molim te! xD

Ajde kresni se sa covekom, nemoj ga yebati vise... xD

E bas to.... vidis kako si pogodio poentu... ali kako sad posle svog tog jebanja u zdrav mozak predloziti mu sex, a da on to shvati ozbiljno...
Vec jednom to jesam uradila nije skontao... mislio da ga zajebavam.

E bas to.... vidis kako si pogodio poentu... ali kako sad posle svog tog jebanja u zdrav mozak predloziti mu sex, a da on to shvati ozbiljno...
Vec jednom to jesam uradila nije skontao... mislio da ga zajebavam.

Pa reci mu "ozbiljna sam pica ti materina" i on ce shvatiti ozbiljno... :mrgreen:

To mi je i drug rekao... ali ne kontam... sta tu ima da se sme ili ne sme...
91.

Ma ima ybt, znam kako je meni ranije bilo prpa, mozda se plasi da te nece zadovoljiti ili tako nesto...reci mu da volis male pise i to ti je to...znam da sam se ja tripovao da cu napraviti dete devojci k'o je'an-dva, al' me to sad proslo...:rumenko:
A i ako ne bude nista sa tom pisom, uvek imas mene, samo zovi imas br...:per:

P.S. Ili glumi nevinasce, mozda misli da si previse za njega :per:

Ma ima ybt, znam kako je meni ranije bilo prpa, mozda se plasi da te nece zadovoljiti ili tako nesto...reci mu da volis male pise i to ti je to...znam da sam se ja tripovao da cu napraviti dete devojci k'o je'an-dva, al' me to sad proslo...:rumenko:
A i ako ne bude nista sa tom pisom, uvek imas mene, samo zovi imas br...:per:

P.S. Ili glumi nevinasce, mozda misli da si previse za njega :per:

Gledaj ne znam kolika mu je pisa...a kontam da ce biti dovoljna.... to je tako jednostavno... sta ima da se boji?
Mislim ne izgledam lose... mami sam najlepsa na svetu... nema devojku... sta kog djavola nije u redu.

Gledaj ne znam kolika mu je pisa...a kontam da ce biti dovoljna.... to je tako jednostavno... sta ima da se boji?
Mislim ne izgledam lose... mami sam najlepsa na svetu... nema devojku... sta kog djavola nije u redu.

Blah...mala mu je pisa, budi na to spremna...ili mozda lik ima neki fetis, a boji se da ti se nece svideti taj njegov fetis? :per: xD

Svidja mi se... On je najbolji drug decka u kog sam dugo bila zaljubljena. Taj decko mi je rekao da bi nas dvoje bili super par i to mi je par puta natuknuo na nos... Retko kad me zove da izadjemo zajedno... ali kad to uradi nenormalno je pazljiv...Ja sam uglavnom kreten. Pred svima sam mu rekla da nema pisu i stalno se tako napucavamo.. Tj. ja ga napucavam on cuti i trpi... nekad te nekad mi odgovori. Inace prati ga glas lika koji startuje i muva sve zivo. Uglavnom sa uspehom. Sta bi vi radili da ste na mom mestu?

Opali ga !

Ne... da se uozbiljimo..
Ne kontam lika...
Zgodna sam... doduse nemam tri sise... i ove dve su mi jadne...
Lice mi je manje vise ok...zavisi kako sam raspolozena...
I ne razumem.

Ne... da se uozbiljimo..
Ne kontam lika...
Zgodna sam... doduse nemam tri sise... i ove dve su mi jadne...
Lice mi je manje vise ok...zavisi kako sam raspolozena...
I ne razumem.

Ja ti ozbiljno govorim...ako ste toliko slobodni, pozovi ga kod tebe kuci i dobro napadni, da ne moze da se izvuce...nema tog muskarca koji ce pobeci od sexa ako ga dobro navatas...ili ga malo po malo pali, obuci minis, sagni se...ali prvo sve to slikaj da vidimo kakva si kad se sagnes...:per:

Back