X Faktor!

Pa u sustini su dobri svi.Mada je ovaj ziri katastrofalan.Da sad (Boze me oprosti) ustane Witni Hjuston i odpeva "i will always love you" oni bi se slozili da to nije dovoljno dobro i da to nije pesma za nju...:zroll:
Svi imaju identicno misljenje i vise lice na neke ucitelje iz skole nego na ozbiljan pevacki ziri...Mislim,Emina Jahovic prica nekome kako se peva...z:shock:

Imali najmanje glasova ona i Maid, i pjevali u duelu i žiri glasao da Ilma ispadne jer joj je tek 13 god, a kao Maidu je posljednji voz..

Znam da je Ilmina majka frku napravila po medijima.

Imali najmanje glasova ona i Maid, i pjevali u duelu i žiri glasao da Ilma ispadne jer joj je tek 13 god, a kao Maidu je posljednji voz..

Znam da je Ilmina majka frku napravila po medijima.

mislim da su imali i u vidu da ko pobedi u X faktoru mora da se ceo posveti tome,gostovanja,koncerti,intervjui,slikanja,non stop putovanja,a ilma iako peva kao zmaj mora da ide i u skolu i nije jos formirana licnost
ja sam uzasno razocarana ponaseljem ilme i njenih roditelja posle ispadanja :(

ko zna,mozda su i napomenuli,al znas kako kad je neko zeljam slave,ili cega vec
realno i ja bih na pesmi spasa izbacila ilmu,iako mi maid nije bas simpatican preterano,jer ona je imala sporu i dosadnu pesmu,a on je sa onom odisejom razvalio

Back