X/1999

Ненад

Iskusan
Poruka
6.595
Јуче сам погледао једну епизоду овог цртаћа на Хепију.

Занима ме о чему се тачно ради у цртаћу, пошто нисам схватио и вреди ли га гледати...

Nemojte uopste da se obazirete na to koliko je star anime,zapravo mnogi animi su po meni mnogo bolji,nego ovi danasnji,razlika je samo u animaciji (neko jednostavno ne moze da gleda takvu vrstu animacije),

P.S anime nisam gledao.

Ne mogu da gledam, matoro je. Kod mene je crtez/ animacija na prvom mestu, tako da imam neko nepisano pravilo da stvarcice koje su ispod 2000 ili koje imaju crtez koji odgovara 2000- ne gledam. :)

Имам аниму, додуше још нисам стигао да је гледам. Изгледа занимљиво по опису, те сам је зато и скинуо.
Надам се да ћу је у скорије време одгледати. :)

Ne mogu da gledam, matoro je. Kod mene je crtez/ animacija na prvom mestu, tako da imam neko nepisano pravilo da stvarcice koje su ispod 2000 ili koje imaju crtez koji odgovara 2000- ne gledam. :)

GTO , Monster , Golden boy , Grave of fireflies itd ... Anime koje ti ja preporucujem,animacija je starijeg tipa,ali veruj mi,odusevices se! ;)

P.S DJM,insipirisao si me avatarom. Gleda mi se School Rumble,Harima mi je naj,naj lik,obozavam ga :heart:

GTO i Monster ne mogu da gledam, iako znam da su vredni. Monster mozda i uzmem nekad.

Grave of the Fireflies sam gledao, prica je super duboka, ali crtez/ animacija su mi jednostavno odvlacili previse paznje.. Toliko mnogo da na kraju ne znam je li onaj decak ziv ili mrtav. D;

Kao što neko reče gore, ni nalik Bleach.ž-u, može samo Bleach biti nalik X-u, jer je ovaj stariji. :P

Vredi odgledati; dobra priča, postoij i film koji nije baš nešto.

Back