WV daje popust na Passatu od 10.000 evra

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vidi se da nemas blage veze sa zivotom a pogotovo sa automobilima

ja vozim japanca proizvedenog u americi vec skoro 5 godina i za ovih 5 godina promenio sam jednom amortizere i set za kvacilo a sve su to potrosni delovi. nikad mi nista nije otislo, crklo ,izgorelo ,zacepilo se, menjam ulje i filtere kako pise u uputstvu i to je to.

A ja vozio "njemca", proizvedenog u Njemackoj, punih 7 godina i za to vrijeme mijenjao samo ulje, zupcasti kais i filtere...

:mrgreen:

P.S. Mora da su ti amortizeri otisli zbog lopovske zute bagre koja nece da ulaze u srpsku infrastrukturu... :rtfm:

audi i VW su precenjeni shitovi. drugi nude isto to ili bolje za manje novca.

bmw i mercedes su overpriced takodje al makar nesto vrede za razliku od audi/vw

svaki seljak koji dodje do nesto para kupujue audi/vw ili eventualno mercedes . u vrlo retkim slucajevima bmw . a to je upravo zato -sto nema blage veze. nego video da drugi komsija celavi baki vozi audija, pa ko rece, cim on vozi ne moze da ne valja.

Nego Tile reci mi kako to da svi predsjednici, direktori i sva ostala bulumenta fura bas nesto iz porodice gospodara prstenova??? :think:
i btw nbe znam dal si cuo al auto godine u evropi je Opel Insignia

GM proizvod za evropsko trziste.

Vala kad je mogla fiat panda 2006-te bit' auto godine onda moze i insignia... :lol: Ljudi grcaju u problemima pa su mediji gledali da im se na bilo koji nacin nekako pomogne...

Nema tu greske sigurno :D

VW je precenjen i kraj. Dati sada za Golf IV 2002 godiste TDI 8000eura je trosenje para. Za te pare moze nesto drugo lepse, bolje, kvalitetnije i pouzdanije da se uzme.

Kakvih 8000 Bog sa tobom!!! :shock:

Takav auto kod nas se krece od 5000 do 6000 jevreja...

Uopšte me ne čudi da daju popust.
Taj auto je tako odvratan da ga ne bih uzeo sem da ONI MENI plate... (a i tad samo zato što se može za suho zlato + ćerku + vikendicu + ćaćin grob prodati bilo kom balkancu...)

Usput...
Iwan91:
Šališ se?
Golf je izdržljiv?
Činjenica jeste da imaš budzašto djelove (Dobro jutro, dajte mi litru mlijeka, 5 kifli i mulde za golfa...) ali su turski...
Evo, istinita priča:
Lik je dobio od rođaka iz D prije nekih 10-ak godina '93 Accorda.... Auto je super išao dok prije 2 godine nisu krenuli krepavati amortizeri (sa kojima ga je dobio)... Njemu ne budi lenjo, ode do Honda Dealershipa i pita koliko su novi....
Oni mu kažu da nemaju, mogu stići do ponedeljka i koštaju 350€.....
Ok kaže: "MOLIM!??!? Ma zabijte si ih u..." i ode do "Svog Majstora".
Ovaj mu zbudži "mortizere" (zašto je tako teško izgovoriti Amortizer!?) od golfa 2.... sve komplet za 100€.
Od tada ih je samo 3 puta komplet menjao u ove 2 godine....
Pa ti reci da Golf nije dobro i super i naj i..... auto!

(U 3....ko ga izmisli...)

ovaj tvoj post ili poredjenje, nebitno je glup iz mnogo razloga..
zato necu ni da ga komentarisem..
recimo da si u pravu..
pozdrav..

Nego Tile reci mi kako to da svi predsjednici, direktori i sva ostala bulumenta fura bas nesto iz porodice gospodara prstenova??? :think:
Mogu ja? Ne održavaju ga oni, a i svi se pale na LOTR, pa je fazon imati crni LOTR....

ovaj tvoj post ili poredjenje, nebitno je glup iz mnogo razloga..
zato necu ni da ga komentarisem..
recimo da si u pravu..
pozdrav..
Hajde ipak, da čujem tvoju verziju...

Ti ono voziš Alfa Romeo... :think::roll:
Šta je problem s tim što čovek vozi AR?

To si dobro smislio, u pravu si potpuno!

Ne treba da voze A6 3.0 TDI, treba da iz budžeta, IZ TVOG DŽEPA, sve te audije zamene '10 BMW 760IL-ovima....

Sedi, jedan.

Eee, da je ovo Švedska, pad da premijer dolazi na posao biciklom k'o sav normalan svet, eventualno autobusom...("public transport", NE privatnim, da me nebi ovi iz vlade pogrešno shvatili pa pokupovali '10 Starliner-e da budu kao Švedska....)

Ti ono voziš Alfa Romeo... :think::roll:

Pa vozi Alfa Romeo, a kritikuje Volkswagen, koji je klasa za Alfe, i to nedostižna...

A šta misliš da prvo sedneš jednom u Alfu ... pa se malo provozaš ... pa posle toga izvedeš neki zaključak. ;)

Pošto vidim da nemaš pojma o Alfama,nije zgoreg da te pre toga naučim nekim stvarima. :)

Alfa nikada nije bila u klasi sa VW-om.Početak proizvodnje Alfa Romea označio je prizvodnju čistokrvnog sportskog automobila,kakvu reputaciju u to vreme nije imao ni sam Ferari.Mislim da nema potrebe da ti pričam kakav je status u društvu Alfa godinama imala,koji je i do danas zadržala.
I dan danas je Alfa Romeo vozilo sa sportskim performansama ...

a Volkswagen ...

je narodno vozilo (iliti vozilo za široke mase),napravljeno po Hitlerovoj naredbi.Jedino i osnovno pravilo je bilo da bude prilagodjen najširim masama i da ima solidan kvalitet uz pristupačnu cenu.

Pa ti sad uporedi ova dva automobila :čistokrvi sportista vs. narodni automobil.
Uostalom,raspitaj se malo (ne u Crnoj Gori,koja nema ni jedan normalan put,pa se malo Alfi i vozi u istoj),već u svetu kakav status ima Alfa u društvu,pa onda donesi neki zaključak.

То није ни држава како ваља, да не причамо о нечем другом!:hahaha:

Logično,kad za pola sata možeš da prepešačiš s jednog do drugog kraja grada. :)

Inače,ako nekom nije bilo jasno,mogu i vizuelno da dočaram ono što malopre napisah :

150139970341cf385484e6e.gif

To si dobro smislio, u pravu si potpuno!

Ne treba da voze A6 3.0 TDI, treba da iz budžeta, IZ TVOG DŽEPA, sve te audije zamene '10 BMW 760IL-ovima....

Sedi, jedan.

Eee, da je ovo Švedska, pad da premijer dolazi na posao biciklom k'o sav normalan svet, eventualno autobusom...("public transport", NE privatnim, da me nebi ovi iz vlade pogrešno shvatili pa pokupovali '10 Starliner-e da budu kao Švedska....)

nisi dobro shvatio samo kazem da je bmw 7 mnogo bolji od audija a8

a sto se tice nase vlade, kakve rezultate imaju iza sebe oni treba da voze ovo

cigani9y.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back