SashaAR
Zainteresovan član
- Poruka
- 187
vw je klasa za sebe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidi se da nemas blage veze sa zivotom a pogotovo sa automobilima
ja vozim japanca proizvedenog u americi vec skoro 5 godina i za ovih 5 godina promenio sam jednom amortizere i set za kvacilo a sve su to potrosni delovi. nikad mi nista nije otislo, crklo ,izgorelo ,zacepilo se, menjam ulje i filtere kako pise u uputstvu i to je to.
audi i VW su precenjeni shitovi. drugi nude isto to ili bolje za manje novca.
bmw i mercedes su overpriced takodje al makar nesto vrede za razliku od audi/vw
svaki seljak koji dodje do nesto para kupujue audi/vw ili eventualno mercedes . u vrlo retkim slucajevima bmw . a to je upravo zato -sto nema blage veze. nego video da drugi komsija celavi baki vozi audija, pa ko rece, cim on vozi ne moze da ne valja.
i btw nbe znam dal si cuo al auto godine u evropi je Opel Insignia
GM proizvod za evropsko trziste.
Nema tu greske sigurno
VW je precenjen i kraj. Dati sada za Golf IV 2002 godiste TDI 8000eura je trosenje para. Za te pare moze nesto drugo lepse, bolje, kvalitetnije i pouzdanije da se uzme.
Uopšte me ne čudi da daju popust.
Taj auto je tako odvratan da ga ne bih uzeo sem da ONI MENI plate... (a i tad samo zato što se može za suho zlato + ćerku + vikendicu + ćaćin grob prodati bilo kom balkancu...)
Usput...
Iwan91:
Šališ se?
Golf je izdržljiv?
Činjenica jeste da imaš budzašto djelove (Dobro jutro, dajte mi litru mlijeka, 5 kifli i mulde za golfa...) ali su turski...
Evo, istinita priča:
Lik je dobio od rođaka iz D prije nekih 10-ak godina '93 Accorda.... Auto je super išao dok prije 2 godine nisu krenuli krepavati amortizeri (sa kojima ga je dobio)... Njemu ne budi lenjo, ode do Honda Dealershipa i pita koliko su novi....
Oni mu kažu da nemaju, mogu stići do ponedeljka i koštaju 350€.....
Ok kaže: "MOLIM!??!? Ma zabijte si ih u..." i ode do "Svog Majstora".
Ovaj mu zbudži "mortizere" (zašto je tako teško izgovoriti Amortizer!?) od golfa 2.... sve komplet za 100€.
Od tada ih je samo 3 puta komplet menjao u ove 2 godine....
Pa ti reci da Golf nije dobro i super i naj i..... auto!
(U 3....ko ga izmisli...)
Zašto na Pola nisu dali 10.000 EUR popusta ? Njemu je cena 9.998 EUR. Pristao bih da ga kupim.Taman mi doplate 2 EUR i stvar rešena.![]()
Mogu ja? Ne održavaju ga oni, a i svi se pale na LOTR, pa je fazon imati crni LOTR....Nego Tile reci mi kako to da svi predsjednici, direktori i sva ostala bulumenta fura bas nesto iz porodice gospodara prstenova???![]()
Hajde ipak, da čujem tvoju verziju...ovaj tvoj post ili poredjenje, nebitno je glup iz mnogo razloga..
zato necu ni da ga komentarisem..
recimo da si u pravu..
pozdrav..
Šta je problem s tim što čovek vozi AR?Ti ono voziš Alfa Romeo...![]()
Šta je problem s tim što čovek vozi AR?
Ti ono voziš Alfa Romeo...![]()
Pa vozi Alfa Romeo, a kritikuje Volkswagen, koji je klasa za Alfe, i to nedostižna...
Uostalom,raspitaj se malo (ne u Crnoj Gori,koja nema ni jedan normalan put,pa se malo Alfi i vozi u istoj)
sta znaju seljaci iz vlade sta je dobar auto?
da znaju ne bi kupovali audije. recimo bmw series 7 jede za dorucak te njihove a6 i a8 .
dovoljno je da postavis sebi pitanje "sta vozi svaki seljak na balkanu koji dodje do para"?
odgovor je u 90% slucajeva - AUDI
То није ни држава како ваља, да не причамо о нечем другом!![]()
To si dobro smislio, u pravu si potpuno!
Ne treba da voze A6 3.0 TDI, treba da iz budžeta, IZ TVOG DŽEPA, sve te audije zamene '10 BMW 760IL-ovima....
Sedi, jedan.
Eee, da je ovo Švedska, pad da premijer dolazi na posao biciklom k'o sav normalan svet, eventualno autobusom...("public transport", NE privatnim, da me nebi ovi iz vlade pogrešno shvatili pa pokupovali '10 Starliner-e da budu kao Švedska....)