Izgleda da ne shvatas neke stvari u vezi sa kulturnim svetom na koji se pozivas . Prva stvar u kuturnom svetu je ta da kulturni i civilozovani svet nikada ne zaboravlja proslost , posebno svoje zrtve , da te podsetim samo na Novosadsku raciju Januara 1942 . Dalje u civilzovanom svetu organizacije i pojedinci koje stoje ispred organizacija koje nesto prodaju , pocevsi od povrca preko visokosofisticiranih tehmnologija do znanja u obavezi su da dokazu kvalitet proizvoda kao i njegovu autenticnost kao i kvalitet i strucnu osposobljenost kadrova , posebno u oblasti prodaje znanja . Dakle , kada se ti pojavis ovde i hoces nekome da prodas znanje moras da dokazes i da zaista prodajes to sto tvrdis.I to si duzan da uradis svakome ko to zatrazi jer nastupas javno u ime neke organiacije .Sa druge strane ja ne prodajem nista pa nisam u obavezi da bilo sta dokazujem niti da se bilo kome predstavljam . Kao sto vidis stvari ne stoje bas onako kako ti zelis da ih prestavis nego stoje malo drugacije . Sto se mene tice , ako budem uspeo da dovedem Grandmastera Cheunga u Srbiju ponovo znace se ko sam i sta sam a do tada nije vazno . Dakle, da vidimo ima li taj WTE sistem ikakvu vrednost i potporu u relanosti ili je samo jos jedna prica izmisljena za varanje ljudi i uzimanje novca . Dajte ljudi ,shvatite,ako tvrdite da ste ovo ili ono i uzimate novac na racun toga moratre da imate dokaz da ste to sto tvrdite , u suprotnom mozete zavrsiti na sudu.