WTE COMBAT SYSTEM - Wing Tzun Escrima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da ne shvatas neke stvari u vezi sa kulturnim svetom na koji se pozivas . Prva stvar u kuturnom svetu je ta da kulturni i civilozovani svet nikada ne zaboravlja proslost , posebno svoje zrtve , da te podsetim samo na Novosadsku raciju Januara 1942 . Dalje u civilzovanom svetu organizacije i pojedinci koje stoje ispred organizacija koje nesto prodaju , pocevsi od povrca preko visokosofisticiranih tehmnologija do znanja u obavezi su da dokazu kvalitet proizvoda kao i njegovu autenticnost kao i kvalitet i strucnu osposobljenost kadrova , posebno u oblasti prodaje znanja . Dakle , kada se ti pojavis ovde i hoces nekome da prodas znanje moras da dokazes i da zaista prodajes to sto tvrdis.I to si duzan da uradis svakome ko to zatrazi jer nastupas javno u ime neke organiacije .Sa druge strane ja ne prodajem nista pa nisam u obavezi da bilo sta dokazujem niti da se bilo kome predstavljam . Kao sto vidis stvari ne stoje bas onako kako ti zelis da ih prestavis nego stoje malo drugacije . Sto se mene tice , ako budem uspeo da dovedem Grandmastera Cheunga u Srbiju ponovo znace se ko sam i sta sam a do tada nije vazno . Dakle, da vidimo ima li taj WTE sistem ikakvu vrednost i potporu u relanosti ili je samo jos jedna prica izmisljena za varanje ljudi i uzimanje novca . Dajte ljudi ,shvatite,ako tvrdite da ste ovo ili ono i uzimate novac na racun toga moratre da imate dokaz da ste to sto tvrdite , u suprotnom mozete zavrsiti na sudu.

O cemu ti pricas?
Dobro nisi otisao u balkanske ratove i praistoriju i kakve to ima veze sa temom?
Prekini da nas sve ovde maltretiras.
Ako si upola toliko muda r koliko si na recima idi direktno u klub pa tamo traži dokaze i proveri licno kolko si dobar umesto sto nam ovde prosipas mudrosti.
Čovek se ceni po delima a ne po praznim rečima....
Što se mene tiče rečeno ti je sve što treba na ovim stranama ..dobio si odgovor i uputstva kako da zadovoljiš svoju znatiželju i ubuduće ti neću odgovarati na dalje tekstove ovog sadržaja. Otvori svoju temu i tamo sebe reklamiraj i prosipaj svoje mudrosti kako god ti volja.
Od administratora cu tražiti da tvoje buduce postove cenzurise ako nastave da budu provokativni ili u negativnom kontekstu.

O cemu ti pricas?
Dobro nisi otisao u balkanske ratove i praistoriju i kakve to ima veze sa temom?
Pitao si me kakve veze ima nacionalnost sa temom i ja sam ti odgovorio .
Prekini da nas sve ovde maltretiras.
Ne maltretiram nikoga , samo postavljam pitanja
Ako si upola toliko muda r koliko si na recima idi direktno u klub pa tamo traži dokaze i proveri licno kolko si dobar umesto sto nam ovde prosipas mudrosti.
Kad me put nanese u Pancevo svraticu
Čovek se ceni po delima a ne po praznim rečima....
Što se mene tiče rečeno ti je sve što treba na ovim stranama ..dobio si odgovor i uputstva kako da zadovoljiš svoju znatiželju i ubuduće ti neću odgovarati na dalje tekstove ovog sadržaja.
Nisi odgovrio ni na jedno moje ptianje i sem marketinga nismo videli niakakv dokaz tvojh tvrdnji.

Otvori svoju temu i tamo sebe reklamiraj i prosipaj svoje mudrosti kako god ti volja.
Zasto mi pripisujes nesto sto nije istina , ja niti se pravim pametan niti se reklamiram te stvari radis ti.
Od administratora cu tražiti da tvoje buduce postove cenzurise ako nastave da budu provokativni ili u negativnom kontekstu.
Trazi .I dalje cekam odgovre

Kao prvo Rudolf Kerekes je mnogo dobar i iskren prakticar Wing Chun-a. Ko ima pitanja moze slobodno ici kod njega i dace na svako pitanje odgovor.
Kao drugo je kao sto se da po imenu primetiti madjarskog porekla, ali je veci srbin od mnogih takozvanih srba. Drzavljanin je srbije i voli srbiju.
Kao trece je zalosno sto se ovde spori odakle je ko, ne smeta ako Nadja Higel osvaja zlato za srbiju onda se ne spori odakle je....?

Za mene je sasvim nebitno ko je odakle, ako postuje i ceni srbiju, njene zakone i prilagodjen je zivotu i okolini kao i drustvu u kom zivi onda je sve kako treba.
Pre nekoliko godina kada je krenuo saradnju sa Eminom se takodje sporilo dali je to samo prevara i hvatanje novca kao i prodavanje magle. Ipak se ispostavilo da je Rudolf sve tako uradio kako je na netu bilo napisano.

Znam da se i u vezi Sifu Truntica i Rudolfa isto tako desilo kao i pre nekoliko godina sa Sifu Eminom i Rudolfom, tj da je ostvarena saradnja.
Pozz

Poslednja izmena:
Nemoguce je poverovati da prozivate coveka po nacionalnosti i vredjate.Kakve to ima veze sa sportom ili borilackim vestinama.Nekima vec odavno nije mesto na forumu vec u nekoj ultrra desnicarskoj organizaciji koja siri mrznju za svoje mentore i odredjene ciljeve i ne donosi nista dobro.
EBMAS je ozbiljna asocijacija,unatoc velikoj finansiskoj krizi kod nas mislim da nismo uspeli i dalje ostati njeni clanovi ali boze moj docice i bolja vremena valjda za sve u borilackim vestinama.
Gospodina Rudolfa Kerekesa poznajem dovoljno da mogu reci sve o njemu sto se tice borilackih vestina sa velikim respektom i postovanjem.
Mislim da bilo kakve podmetacine vise nemogu proci tako lako na ovom nasem i ako malo ruralnom balkanskom prostoru,tj. ako ogovarate i vredjate druge samo sebi i svojim uciteljima nanosite stetu i omalovazavanje od drugih ljudi i skola.Sifu Milan Pavlovic.
Nadam se da cete se vratiti temi.POZDRAV ZA SVE !!!

Ime mi je Matija,ucenik sam Rudolfa Kerekesa.
Primetio sam da ljudi osecaju potrebu da iza skrivenih nadimaka kritikuju druge,kao i svoje,sadasnje ili bivse instruktore i Kung Fu bracu i prijatelje i osetio sam potrebu da sa vama podelim koliko se takvih stvari gadim.

Sto se tice Rudolfa Kerekesa,za njega imam samo reci hvale i neizmerno ga postujem,i kao ucitelja a pre svega kao coveka.Onima koji nekoga napuste,pa preko noci odluce da o njemu promene misljenje i javno ga kritikuju porucujem sledece :

Dobro se zamislite,stanite ispred ogledala i zagledajte. Vi ste ljudi bez vaspitanja i postovanja. Nikad ne grizite ruku koja vas je hranila,bilo u pravom smislu te reci,bilo znanjem,mentalnim ili fizickim. Takvi nikad ne doguraju daleko.

Sto se tice Emina,kakav god tip on bio ( a da nije neki covek svi znamo ),vrhunski je majstor. Mozete samo da sanjate da ikad budete taj nivo.

Jos jednom,pozdrav svima,i hvala na citanju.

Ime mi je Matija,ucenik sam Rudolfa Kerekesa.
Primetio sam da ljudi osecaju potrebu da iza skrivenih nadimaka kritikuju druge,kao i svoje,sadasnje ili bivse instruktore i Kung Fu bracu i prijatelje i osetio sam potrebu da sa vama podelim koliko se takvih stvari gadim.
Ti se gadis njih ,oni se gade tebe , uvek je neko u pravu a svi ostali nisu i tako...

Sto se tice Rudolfa Kerekesa,za njega imam samo reci hvale i neizmerno ga postujem,i kao ucitelja a pre svega kao coveka.Onima koji nekoga napuste,pa preko noci odluce da o njemu promene misljenje i javno ga kritikuju porucujem sledece :

Dobro se zamislite,stanite ispred ogledala i zagledajte. Vi ste ljudi bez vaspitanja i postovanja. Nikad ne grizite ruku koja vas je hranila,bilo u pravom smislu te reci,bilo znanjem,mentalnim ili fizickim. Takvi nikad ne doguraju daleko.
Procitaj ovo pa razmisli

http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/167443/Strah-od-novih-sukoba-Srba-i-
Madara-

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/281118/Madjarska-ucenjuje-Srbiju-restitucijom

Sto se tice Emina,kakav god tip on bio ( a da nije neki covek svi znamo ),vrhunski je majstor. Mozete samo da sanjate da ikad budete taj nivo.
Vise vredi jedan dobar covek nego stotinu majstora koji su losi ljudi .Uzori trebaju da budu Sveti Sava , Dositej Obradovic , Major Gavrilovic a ne neki turski olos koji napada sa lejda

Jos jednom,pozdrav svima,i hvala na citanju
.

Hvala i tebi

Iako odavno ne posecujem ovaj forum primoran sam da odreagujem....molim da ostavite politiku po strani, ona nikome od nas obicnih ljudi nije donela dobro. Moj ucenik je otvorio ovu temu na ovom forumu kako bi predstavili na njemu rad nase linije ove lepe vestine kojom se bavimo. Na zalost ovo je odmah posluzilo pojedinim osobama da pocnu sa provokacijama koje su u poslednjih par meseci postale ucestale i prema meni i prema nasoj liniji. Molim da postujete temu ove grupe i ne zloupotrebljavate je... Ne zelim se oglasavati i pravdati pred raznim provokativnim izjavama ..samo cu reci da tacno znam ko se krije pod brojnim pseudonimima pod kojima se pise svasta o nama. Ostavite se toga. Zivite svoj zivot i bavite se svojom vestinom i unapredjujte sebe kao coveka i kao licnost.
A tebi Zivane J ili Kask, itd ili da ne navodim jos par imena pod kojima se krije jedna ista osoba koja u dosadi pljuje po drugima a cije pravo ime necu navoditi jer za razliku od njega postujem sve one trenutke koje smo provodili doskora zajedno, jeli i pili zajedno, samo cu reci da je zalosno kad neko ko ti je navodno prijatelj vise veruje nekim glasinama od ljudi koje jedva da poznaje umesto da proveri licno kod onoga sa kojim se doskora druzio. Ne znam sta i ko je ovome kumovao ali me iskreno i ne interesuje. Ako ce mu zivot biti lepsi nek veruje u to sto hoce. A te prozivke na nacionalnoj osnovi su smesne i jadne i ne prilice jednoj trezvenoj i ozbiljnoj osobi.
Od mene toliko, iz principa ne obilazim ovaj forum ne trudite se da mi ovde pisete jer necu odgovarati...mozete mi se obratiti na facebook na moje ime i prezime ili na wing chun grupe na facebook-u...

Poslednja izmena:
LP WING TZUN SEMINAR SA SIFU LEVAI PETEROM (5T), 30 10 2011
WTE COMBAT SYSTEM...KLUB BUDO PANCEVO, Cara Lazara 19

391499_231936683535462_100001573977665_645575_687992023_n.jpg

Dana 30 10 2011 u Pancevu je odrzan LP WING TZUN seminar sa majstorom Levai Peterom. Na seminaru je radjen pretrezno napredni Wing Tzun/Wing Tsun program po liniji i metodi majstora Leung Tinga. Ovo je prvi put da je u Srbiji neko imao prilike da vidi i uci deo programa 5 majstorskog zvanja odnosno primenu 7 i 8 sekcije drvene lutke po Wing Tzun/Wing Tsun programu. Pored ucenika nase WTE COMBAT linije na seminaru su bili i gosti Instruktori i ucenici majstora Levai Petera. Na seminaru su ucestvovali i ucenici iz drugih Wing Chun linija kojima se zahvaljujemo na ucescu Seminar je bio veoma jak i uspesan. Cestitamo svim ucesnicima seminara....

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...66710_100001573977665_636272_1299911459_n.jpg

Poslednja izmena:
sta pitas sam sebe, do sada si tamo na TWC rovario i sad kao najme pitas sam sebe ''Re: WTE COMBAT SYSTEM - Wing Tzun Escrima
Interesantno, prepoznajem Leung Tingov nacin rada...dobar Wing Tsun.
Koja je ovo tacno linija odnosno preko kog majstora?''. Pa sacekaj malo da se olade komsije ha ha ha joj bre svi ste vi isti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back