WTE COMBAT SYSTEM - Wing Tzun Escrima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

WTE COMBAT SYSTEM

Početnik
Poruka
24
WTE COMBAT SYSTEM
je novi naziv pod kojim nastavlja da radi nekadasnja EBMAS Wing Tzun Federacija Srbije.

WTE COMBAT SYSTEM obuhvata:

1. klasičnu LEUNG TINGOVU liniju Wing Chuna po mesanom programu
- IP MAN - LEUNG TING - EMIN BOZTEPE
- IP MAN - LEUNG TING - MARTIN DRAGOS
- IP MAN - LEUNG TING - SLAVKO TRUNTIĆ

2. ESCRIMA po mesanim sistemima RENE LATOSA i DAN INOSANTO

3. moderni WTE programi

Wing Tsun i Eskima kao deo WTE COMBAT SYSTEMA se trenutno podučava u BEOGRADU i PANČEVU.
Treninge vodi Rudolf Kerekeš doskorašnji učenik i predstavnik WIng Tzun i Eskrima majstora Emina Boztepea za Srbiju,
close door učenik Slavka Truntića najveće Jugoslovenske legende i donosioca Wing Tsuna u Istočnu Evropu,
učenik Wing Tsun linije majstora Martina Dragosa i Eskrima linije Dan Inosanta preko madjarskog majstora Levai Petera.
Majstor Rudolf Kerekeš poseduje 1Teng Wing Tsun-a i 2 Dan Ki Aikidoa.

Kontakt: 061 2087 780

Poslednja izmena:
Wing Tsun i Eskima kao deo WTE COMBAT SYSTEMA se trenutno podučava u BEOGRADU i PANČEVU.
Treninge vodi Rudolf Kerekeš doskorašnji učenik i predstavnik WIng Tzun i Eskrima majstora Emina Boztepea za Srbiju,
close door učenik Slavka Truntića najveće Jugoslovenske legende i donosioca Wing Tsuna u Istočnu Evropu,
učenik Wing Tsun linije majstora Martina Dragosa i Eskrima linije Dan Inosanta preko madjarskog majstora Levai Petera.

Koliko dugo je gospodin Kerekes ucio kod Slavka Truntica ?

Ja sam cuo da je ovaj klub prestao sa radom

Udario turčin junački na starca Foču od stotine ljeta.

Taj turcin danas ima godina kolko i onomad starac foca...a pojeo bi i sad vecinu ovih svetskih majstora... U takvoj je fizickoj kondiciji da nijedan od njegovih ucenika ne moze ni da mu prismrdi...imao sam prilike videti a i sam ucestvovati kad na letnjem kampu bez prekida sparinguje na red sa svim instruktorima i jedva se zaduva a da ne govorim da je i dalje za sve koji su probali sparing sa njim prebrz...

I ja sam cuo isto to. Bilo je i vreme .Znam da ovo nije mesto za ovakve rasprave ali zasto da mi Srbi budemo vecito glupi . Madjar doveo Turcina u Srbiju. Pa imamo mi nasih majstora dovoljno ne trebaju na strani.

A kakve to ima veze sto sam ja Madjar ili sto je majstor Srbin, Turcin ili Kinez ili stagod....
Mislim da ovakvim glupostima nije mesto na ovim stranama i molim da mi ne trujete temu koja je otvorena za pretstavljanje nacina rada i rezultata nase linije i klubova. Ona nije otvorena za raspravu o ovom ili onom majstoru vec za informisanje javnosti o nasem radu.
To dal je ovaj tukao onog ili nije mene uopste ne interesuje i kakav je koji majstor private...mene interesuje dal mogu od njega nesto nauciti sto je vezano za vestinu a sto se mene tice privatno moze on biti najveci kreten od coveka ili najpostovaniji gospodin. Ako imam sta da naucim uzecu to znanje i posteno ga platiti a cesto i preplatiti s obzirom na nase finansijske uslove ali ako ovde u Srbiji nemam prilike da steknem ovo znanje onda ne zalim da platim i jurim po inostranstvu.
Zato molim da postujete nas rad i trud...

Ja sam cuo da je ovaj klub prestao sa radom

Nije prestao stavise ima tendenciju sirenja i otvaranja novih klubova po Srbiji. Prestali smo zvanicno da predstavljamo majstora Emina Boztepea i da ga zastupamo u Srbiji i ovo je iskljucivo zbog nasih losih finansijskih mogucnosti. Nezvanicno majstor Rudolf Kerekes i dalje uci majstorsko gradivo u liniji Emina Boztepea, uz to uci i od majstora Slavka Truntica kao njegov poslednji close door student iz Srbije, preko majstora Levai Petera uci uporedo i po metodi i liniji majstora Martina Dragosa. U principu ovo je sve TIngova linija i ovo su sve Tingovi ucenici tako da i nema vecih razlika u planu i programu.

nije ucio vec uci i danas i poslednji je ucenik iz Srbije koji i dalje uci i od majstora Slavka Truntica kao njegov close door student[IMG

Zagreb, 25 Jun 2011....
]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2234057570339&set=a.2030971213307.2125318.1214924038&type=1&ref=nf[/IMG]
Ponavljam pitanje , koliko je vremena gospodin Kerekes proveo u treningu sa Slavkom Trunticem? Tacnije koliko sati ? Biti u jednoj poseti kod nekoga ne cini nikoga njegovim ucenikom.I ja sam bio na nekoliko seminara Grandmastera Williama Cheunga pa ne tvrdim da sam njegov ucenik mada ce to kako se stvari odvijaju da se promeni

Nije prestao stavise ima tendenciju sirenja i otvaranja novih klubova po Srbiji. Prestali smo zvanicno da predstavljamo majstora Emina Boztepea i da ga zastupamo u Srbiji i ovo je iskljucivo zbog nasih losih finansijskih mogucnosti. Nezvanicno majstor Rudolf Kerekes i dalje uci majstorsko gradivo u liniji Emina Boztepea, uz to uci i od majstora Slavka Truntica kao njegov poslednji close door student iz Srbije, preko majstora Levai Petera uci uporedo i po metodi i liniji majstora Martina Dragosa. U principu ovo je sve TIngova linija i ovo su sve Tingovi ucenici tako da i nema vecih razlika u planu i programu.

Nadam se da nece biti ista situacija kao i sa vecinom majstora u Srbiji, svi tvrde da su privatni ucenici nekih pznatih imena a nigde dokaza i diploma .Niko vise nije glup a intrnet nam omogucava da kontkatiramo bilo koga i sve navode proverimo kao i da u sat izmerimo ko je koliko i kod koga trenirao .Ja cu ovih dana da pisem Turcinu da proverim jeste li gospodin Kerekes nastavio da se obucava kod njega .

Nadam se da nece biti ista situacija kao i sa vecinom majstora u Srbiji, svi tvrde da su privatni ucenici nekih pznatih imena a nigde dokaza i diploma .Niko vise nije glup a intrnet nam omogucava da kontkatiramo bilo koga i sve navode proverimo kao i da u sat izmerimo ko je koliko i kod koga trenirao .Ja cu ovih dana da pisem Turcinu da proverim jeste li gospodin Kerekes nastavio da se obucava kod njega .

Prijatelju vidim da si resio da provociras i da koristis ovu temu sa ciljem da ocrnis rad ove linije tako da nadalje necu odgovarati na ovakve tekstove a od moderatore trazim da ukloni gornje postove koji imaju za cilj da ogovaraju majstore kao i one koji vode ovu liniju.

Informacije koje te navodno interesuju u vezi majstora Rudolfa Kerekeša potraži lčno od njega, predstavi mu se ko čovek da se zna tačno ko si i čiji si učenik i verujem da če ti izaći u susret i adekvatno odgovoriti. Ove strane nisu namenjene propagiranju njegovog ličnog imena već radu onih koji uče po ovom sistemu. Sve info oko rada i treninga možeš ovde dobiti a za ostale informacije moračeš doći lično. Staneš probaš i uveriš se. Sva ostala rasipanja mudrosti po ovim forumima nisu nešto što nas interesuje kao osnivače teme tako da ubuduće na takve izjave ne odgovaramo a za bilo koji pokušaj provociranja i narušavanja našeg ugleda i rada na ovim stranama kontaktiraćemo moderatora i tražiti uklanjanje ovakvih postova i opomenjivanje onih koji ovo izazovu.

Prijatelju ovo je forum i svako ima pravo da iznese svoje misljenje o temi bezz obzira kakvo to misljenje bilo. A ko je tebi trazenje validacije iznetih podataka prvokacija to je onda tvoj problem.Ja sam izneo u sumnju u istinitost iznetih podaka i imam pravo na to kao sto imam pravo da to javno kazem i imam pravo da zahtevam da se izneto dokaze. Ne ocekujem naravno da se prilozi bilo kakav dokaz iznetih tvrdnji jer sam siguran da ih nema ali to nije ni vazno jer je pitanje postavljeno pa ako ostane bez odgovra i to je neki odgovor i to jasniji od mnogih.Jos jednom, moras da shvatis da je forum mesto gde ljudi slobodno iznose svoja misljenja , sumnje i stavove i nisu u obavezi da se predsstave bilo kome , na tome se forumi i zasnivaju .Ako ti to smeta slobodan si da vise ne dolazis i ne postujes ovde a ja cekam da se na moja odgovori

Kao sto rekoh...tema je WTE Combat System a ne privatno zadiranje u nesto sto je licno vezano za ime nekog majstora.
Javi mu se lično, predstavi mu se, nastupi ko čovek i dobičeš željene odgovore.
Ja nisam nadležan da se izjašnjavam u njegovo ime.
Obrati se čoveku, reci ko si, odakle si, kod koga učiš cheungovu varijantu, verujem da neće biti problema ako ovako postupis da dobijes odgovore.
Posebno što je on u dobrim odnosima i sa Požarevačkom linijom i sa Mitrovačkom linijom koje rade Cheungov TWC. Odnosno iste odgovore koje si ovde postavio možeš dobiti kako od Duleta i Dejana koji vode Požarevačku liniju tako i od Nenada Koviljca za Mitrovačku liniju..Znam da su u svakodnevnom medjusobnom kontaktu ...uzajamno se poštuju i saradjuju...tako da te i oni mogu uputiti direktno do Rudolfa..i imaju i njegov lični telefon pa te mogu i povezati sa njim...ako neznaju sve detalje koje bi ti odgovorile na pitanja ...
Te nekadašnje netrpeljivosti izmedju wc linija su odavno prošlost i ta priča je daleko iza svih nas ...treba gledati napred a ne nazad....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back