Masin fan
Poznat
- Poruka
- 7.259
haha,zar ne pocinje u 10h tenis???a sigurno nece ni biti pre pola 11,odbojkasice igraju...a prve igraju Dementijeva i Zvonareva.....i namestice da dobije
a ako opet ustanem u 9 i ne bude tenisa bice belaja![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha,zar ne pocinje u 10h tenis???a sigurno nece ni biti pre pola 11,odbojkasice igraju...a prve igraju Dementijeva i Zvonareva.....i namestice da dobije
a ako opet ustanem u 9 i ne bude tenisa bice belaja![]()
jutros sam mislio da je u 9 pa mi je sanjivom trebalo pola sata da ukapiram da nesto nije u redu
a oko 5 mi je i Felps tako da nema spavanja
ujutru ce uzeti zlato na 200 metara mesovito a posle podne pliva sa cavicem u 1/2 100 slobodno
nisu zajedno u grupi ali i da jesu obojica bi usli u finale
jeste,to je pola sata nakon Majklove prve trke pa ni sutra nece forsirati
da odgledam to pa da spavam do tenisa,nisam ni ja konj
Tja,ja opet kazem,ako si prvi igrac sveta,cetvrtfinale je neuspeh...Jel mozda neko rekao za Federera bravo sto je stigao u cetvrtfinale?Ne? E pa onda ni za JJ nema bravo...Bar ne od mene.
realno- safina igra bolje u poslednje vreme od jj. jeca se dobro drzala i bila blizu pobede. i hvala joj za to, kao i za sve ostale partije koje nam pruza...
Tja,ja opet kazem,ako si prvi igrac sveta,cetvrtfinale je neuspeh...Jel mozda neko rekao za Federera bravo sto je stigao u cetvrtfinale?Ne? E pa onda ni za JJ nema bravo...Bar ne od mene.
U svakom slucaju ne zameram previse JJ, da svi pruze koliko JJ gde bi nam bio kraj.
Safina je okoncala karijeru Enan, a dobila je ove sezone Serenu, Sarapovu, Kuzi i u odlicnoj je formi. Jos pre par meseci sam pitao sta su joj to dali Getafiksov carobni napitak ili je mozda naprasno naucila da igra. U svakom slucaju ne zameram previse JJ, da svi pruze koliko JJ gde bi nam bio kraj.
Upravo tako. Safina igra fantasticno ove sezone a iskreno kako je jelena startovala na OI kad sam gledao prvi mec i kako se mucila zbog povrede noge nisam mislio ni da ce do ovde da stigne. Svaka cast njoj,Novaku i Tipsi a i Zimonjicu samo ne znam zasto je Zimonjic Noleta izabrao za dubl kad nole to nikada i ne igra po turnirima ..trebao je Vemica ili Troickog da uzme ako je bilo moguce naravno.
Jos ce vode Dunavom proteci dok Jelena ne pobedi nekoga iz Top 10!