WTA

raspored za sutra tako da Jeca ima samo jedan mech sutra:
Centre Court

4pm start

(8) BLAKE James (USA) vs (12) GONZALEZ Fernando (CHI)

(6) SAFINA Dinara (RUS) vs (2) JANKOVIC Jelena (SRB)

(3) DJOKOVIC Novak (SRB) vs (2) NADAL Rafael (ESP)

(1) KUZNETSOVA/SAFINA (RUS) vs (8) YAN/ZHENG (CHN)

Court 1

4pm start

MORITA/SUGIYAMA (JPN) vs (2) WILLIAMS/WILLIAMS (USA)

CLEMENT/LLODRA (FRA) vs ASPELIN/JOHANSSON (SWE)

(1) BRYAN/BRYAN (USA) vs winner of FEDERER/WAWRINKA (SUI) vs BHUPATHI/PAES (IND)

Court 2

4pm start

(4) FEDERER/WAWRINKA (SUI) vs (7) BHUPATHI/PAES (IND)

(6) BONDARENKO/BONDARENKO (UKR) vs PENNETTA/SCHIAVONE (ITA)

(4) MEDINA/RUANO (ESP) vs (5) DAVENPORT/HUBER (USA)

(7) VESNINA/ZVONAREVA (RUS) vs Winner of:MORITA/SUGIYAMA (JPN) vs WILLIAMS/WILLIAMS (USA)

Pobjeda Safine!

Da li zasluzena to necu komentarisati, ali Jelena stvarno danas nije odigrala kako zna. U svakom slucaju joj svaka cast!

Ipak pobjeda je pobjeda, a u polufinalu od 4 igracice cak 3 ce biti Ruskinje, bice ovo veliki uspjeh za njih!

Tja,ja opet kazem,ako si prvi igrac sveta,cetvrtfinale je neuspeh...Jel mozda neko rekao za Federera bravo sto je stigao u cetvrtfinale?Ne? E pa onda ni za JJ nema bravo...Bar ne od mene.

realno- safina igra bolje u poslednje vreme od jj. jeca se dobro drzala i bila blizu pobede. i hvala joj za to, kao i za sve ostale partije koje nam pruza...

Slazem se. Svaka cast Jeleni koja je sa povredom dosla na OI i sjajno se borila za razliku od nekih.
Safinoj je ovo najbolja sezona u karijeri a takodje trenutno u zenskom tenisu nema teniserke koja je daleko od ostalih.Prvih 10 su sve tu negde i svaka svaku moze da pobedi samo zavisi kojoj je dan. Cak i ako neka iz top 10 pukne od neke koja je oko 30-og mesta to nije bas toliko iznenadjenje. Kod muskaraca je to malo drugacije postoje 3 igraca koja su se izdvojila i njihov poraz od nekog ko nije u top10 je veliko iznenadjenje.

Poslednja izmena:
Safina je okoncala karijeru Enan, a dobila je ove sezone Serenu, Sarapovu, Kuzi i u odlicnoj je formi. Jos pre par meseci sam pitao sta su joj to dali Getafiksov carobni napitak ili je mozda naprasno naucila da igra. U svakom slucaju ne zameram previse JJ, da svi pruze koliko JJ gde bi nam bio kraj.

Safina je okoncala karijeru Enan, a dobila je ove sezone Serenu, Sarapovu, Kuzi i u odlicnoj je formi. Jos pre par meseci sam pitao sta su joj to dali Getafiksov carobni napitak ili je mozda naprasno naucila da igra. U svakom slucaju ne zameram previse JJ, da svi pruze koliko JJ gde bi nam bio kraj.

Upravo tako. Safina igra fantasticno ove sezone a iskreno kako je jelena startovala na OI kad sam gledao prvi mec i kako se mucila zbog povrede noge nisam mislio ni da ce do ovde da stigne. Svaka cast njoj,Novaku i Tipsi a i Zimonjicu samo ne znam zasto je Zimonjic Noleta izabrao za dubl kad nole to nikada i ne igra po turnirima ..trebao je Vemica ili Troickog da uzme ako je bilo moguce naravno.

Upravo tako. Safina igra fantasticno ove sezone a iskreno kako je jelena startovala na OI kad sam gledao prvi mec i kako se mucila zbog povrede noge nisam mislio ni da ce do ovde da stigne. Svaka cast njoj,Novaku i Tipsi a i Zimonjicu samo ne znam zasto je Zimonjic Noleta izabrao za dubl kad nole to nikada i ne igra po turnirima ..trebao je Vemica ili Troickog da uzme ako je bilo moguce naravno.

Nisu mogli da idu ni Vemic ni Troicki,u tome i jeste problem...;)

Back