WTA

evo sad sam cuo da je Ana Ivanovic odustala od olimpijskih igara zbog povrede...steta olimpijada je ostala bez najbolje teniserke na svetu,znaci posle sarapove jos jedno veliko ime tenisa se povuklo sa olimpijade...ah te povrede

evo sad sam cuo da je Ana Ivanovic odustala od olimpijskih igara zbog povrede...steta olimpijada je ostala bez najbolje teniserke na svetu,znaci posle sarapove jos jedno veliko ime tenisa se povuklo sa olimpijade...ah te povrede

pa sta cemo sad samo da se nadamo da i jeca ne odustane,inace posle nemam predstavnika u zenskoj konkurenciji....

Djokovic ako bude igrao ozbiljno i ne bude se zajebavao moze sigurno do medalje pa cak i zlatne,ali da sad ne smaram medju prva tri bi trebao da bude sigurno,bar bronzu da donese

jel gledao neko intervju?? ono je bilo legendarno

u jednom dahu se ''izjadala'' i na kraju joj ona kaze ''osvojices medalju na sledecoj Olimpijadi''.. onda razmene po tri hvala

nakon toga je obavesti da ima jos vremena i da moze nesto da poruci ako zeli i onda ivanovic kaze o.k,pa komentator,pa ivanovic ponovo i tako tri puta o.k :dash::dash::dash:

ebe lud zbunjenog

Eto, mi se zalimo na Jelenine povrede, a na kraju Ana odustane. Ne znam zasto, ali Ana se povredi uvek kad treba da igra za reprezentaciju.
Inace Jelena igra sutra u 03:00h, Janko u 08:30h, a Nole i Zimonjic u 11:00h!

Eto, mi se zalimo na Jelenine povrede, a na kraju Ana odustane. Ne znam zasto, ali Ana se povredi uvek kad treba da igra za reprezentaciju.
Inace Jelena igra sutra u 03:00h, Janko u 08:30h, a Nole i Zimonjic u 11:00h!

pa sta ces jelena je ta koja uvek ima povrede,to je bitno da se spomene a za ostale nema veze....:roll:,ma nema veze sad je bitno navijati za one koji su ostali da igraju....

pa docekali smo i taj dan......

1 (2) JANKOVIC, JELENA SRB
3725.00

2 (1) IVANOVIC, ANA SRB
3613.00
3 (3) KUZNETSOVA, SVETLANA RUS
3505.00
4 (5) WILLIAMS, SERENA USA
3251.00
5 (4) SHARAPOVA, MARIA RUS
3131.00
6 (7) SAFINA, DINARA RUS
2892.00
7 (6) DEMENTIEVA, ELENA RUS
2842.00
8 (8) WILLIAMS, VENUS USA
2496.00
9 (9) RADWANSKA, AGNIESZKA POL
2076.00
10 (10) CHAKVETADZE, ANNA RUS
2041.00

Dočekali šta???
Jaka m.da biti prvi kad si sam na terenu.
Elem,Anica naša s.ebala prstić i kako je sama rekla dovodili su joj doktore sa pola zemaljske kugle da joj saniraju povredu i niko ne može da joj pomogne :(
Da nije u pitanju bila možda lobanja :think: ...do sada bi takvi stručnjaci mogli i novu šaku da joj naprave :eek:
Ej prst a svetski doktori iz Italije,Australije i ne znam već još odakle :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Kao "uzela je reket PRVI put posle povrede i videla je da ne može da izdrži" :roll:
Pa šta je radila zadnjih mesec dana???krečila kuhinju,hoblovala parket,prodavala lubenice,šta...?
Ej,puti nas takvih nebuloza :thumbdown:

Jadan taj tenis kad je JJ prva..No,to vec pricam po 1 000 put...

Kako god,ovo sto su uradile Tatjana Golovin i naravno,nasa najdivnija Ana Ivanovic je vrhunski bezobrazluk! Dodjes na OI,odradis defile,onda dodjes u olimpijsko selo,snimis par slika,napravis gomilu intervjua i onda kazes,e ja necu da igram???? A sta,ta povreda se desila dok je setala atletskom stazom? Sutra ce i JJ da odustane,i to ce biti vrh bezobvrazluk.Sta,kao nisu znale da su povredjene pre Olimpijade?Dajte molim vas..

Back