WTA

Anu nisam gledala, ali Jecu jesam.
Lepo je pocela, ali kakav kraj :( kakav treci set :(
Stvarno ne znam sta se desava sa tom devojkom?
Mislila sam da ce sa novim - starim trenerom ponovo poceti da zari i pali, da ce biti ona stara Jelena, medjutim, nista od toga.
Bojim se da ce uskoro prestati da igra tenis :(
A zna sjajno da ga igra, ali kao da joj nesto ne da - da se razmase i pokaze sta zna. Kad pocne onako pocetnicki da gresi, onda znam da su ``kola`` krenula nizbrdo i neminovan je poraz.

Ja mislim da je JJ izgubila motiv da igra tenis.
Suvise je zanimaju druge stvari. Ne znam.
Daj Boze da gresim.
Ona se trudi, ali to nije vise ona Jeca od pre dve-tri godine.
Zao mi je Zvonareve, izgubi od Poljakinje, nista joj nije islo, ima znanje, ali sto rece onaj komentator - nema glavu... opet se ubedacila nesto, a taman se pocetkom godine malo stabilizovala, kad ono opet problem sa samopouzdanjem... Bas mi je zao :(

Ja mislim da je JJ izgubila motiv da igra tenis.
Suvise je zanimaju druge stvari. Ne znam.
Daj Boze da gresim.
Ona se trudi, ali to nije vise ona Jeca od pre dve-tri godine.
Zao mi je Zvonareve, izgubi od Poljakinje, nista joj nije islo, ima znanje, ali sto rece onaj komentator - nema glavu... opet se ubedacila nesto, a taman se pocetkom godine malo stabilizovala, kad ono opet problem sa samopouzdanjem... Bas mi je zao :(

Posto od Istanbula nema nista, Linc i Moskvu treba da odigra najopustenije, bez pritiska i da zaboravi 2011. godinu... U pauzi izmedju sezona da se odmori i pripremi za narednu tokom koje moze samo da napreduje... Samo da podigne nivo samopouzdanja i da prestane da razmislja o negativnim stvarima tokom meceva, nesto poput Novaka - kada izgubi bitan poen ili set, jednostavno izbaci to iz glave i krene dalje...

A Karolina nikako da se skine sa pozicije br. 1... Kako stvari stoje ona je favorit, pored Sarapove, za osvajanje sampionata...

Iskreno, volim da gledam kada neko igra ovakav tenis kakav je Ana odigrala protiv Kuznjecove i Zvonareve. Prosto ih je oduvala bree. Ono je bilo terorisanje. Ova jadna Zvonareva nije znala ni šta ju je snašlo, a ono već the end! Samo kada bi na psihi poradila malo više, i eto nje u top 5! Ženski tenis je jadan da jadniji ne može biti.

Jelena Janković savladala je Britanku En Kiotavong sa 2:1 u setovima (3:6, 6:2, 6:1) u osmini finala...»

172340_sjelenica08-afp-timothy-a-clary_f.jpg

ANA POBIJEBILA Nadju Petrovi 2...0 po setovima...
images

ANA je do trijumfa protiv Petrove i prilike da brani titulu na Baliju dosla sa 6:1, 7:5, poslije jednog sata i 28 minuta igre.
U borbi za titulu, ANCI ce se u nedelju ujutro sastati sa pobjednicom duela izmedju Sabine Lisicki i Anabel Medine Gariges .

Poslednja izmena:
Karolinu Voznjacki više neće trenirati njen otac.... Ima novog trenera. A on je.... Rikardo Sančez :D

A Jeca je promenila celu ekipu... Angazovala je novog trenera tokom turneje po Australiji, u pitanju je Nemac Henner Nehles... Takodje, angazovala je i novog kondicionog trenera, Korey Goodwin... Prekinula je saradnju i sa IMG-em, tako da ce imati i novog menadzera... I za kraj, ugovor sa Antom je istekao, pa cemo videti ciju ce sportsku opremu JJ koristiti... :)

Ana, takodje, ima promene u stabu...

Jedva cekam da pocne nova sezona... :)

Citao sam negde nedavno da se JJ provrednila. Trenira 8 sati dnevno. Toliko nije trenirala zadnjih pet godina. Cim je nemac trenira, odmah red, rad i disciplina. :D

Za sad su sve naše teniserke uspešne u Brizbejnu. Sve tri su se plasirale u drugo kolo pobedama od 2:0. Ana i Bojana može se reći baš i nisu imale sreće jer je sledeća Anina protivnica Kim Klajsters koju do sada nikada nije pobedila, dok Bojana igra protiv Serene Vilijams (igrale samo jednom ako se ne varam, Serena bila ubedljiva). Jelenina protivnica će biti meni nepoznata ruskinja koja je došla iz kvalifikacija... Prva na teren će Ana posle 11:30 u utorak.... Pa nek joj je sa srećom....

Back