WTA

150px-US_Open.svg.png

Cestitke Ani i Jeleni,nastavite samo tako,mozete obe i bolje:)
Steta za Bojanu,izgubila je u tb-ku oba seta,mislim samo zbog neiskustva.Bice joj ovo dobro iskustvo da nastavi s jos boljom igrom i time i pobedama:)

O Ana, OOO ANA ....:heart:
185621621250400b4c3221c132359542_size3.jpg

"Veoma sam motivisana.
Želim da se vratim u vrh i da budem u konkurenciji za osvajanje Gren slema.
I dalje moram još mnogo da radim, jer je dug proces vratiti se na vrh, ali počinjem da uživam u igri.
Znam da ako dobar rezultat ne ostvarim ove nedelje, ostvariću ga sledeće."

Američka teniserka Serena Vilijams osvojila je četvrtu titulu na US openu i ukupno 15. gren slem trofej u karijeri, pošto je u nedelju u finalu savladala Beloruskinju Viktoriju Azarenku ...

tennis-wimbledon-1341675798-182837.jpg

Ne znam dal bi se najbolje snasli kad bi Sereni trebali da uzvratimo tu ljubav... ima nje podosta... rasprostranjena je... :rumenka: :lol:

Zao mi Azarenke, fino je igrala, ne onako k'o da nikad nije uzela reket u ruke kao sto cesto ume, bas se trudila. :(

Operisana Serena Vilijams

108316518050d19bc658f6e187602651_orig.jpg

Serena Vilijams imala je hronican problem, pa je na Floridi operisala palceve na nogama.
Hirurski zahvat je bio rutinski, ali je ljekarski tim saopstio da ce Serena narednih dana morati strogo da miruje kako bi se sto prije oporavila.

Poslednja izmena:
Azarenka jutros klasika, prvi set kao vanzemaljci, a drugi set kao da nikad reket u ruke nije uzela. a Radvanjska juce obrnuto, u prvom setu pretuzna protiv one male Beogradjanke Bobusic, a u drugom setu vanzemaljski tenis.

Povrijedili su Jelenu Jankovic
Kad joj je najteze kad se bori i sama sa sobom pokusavajuci da se vrati bar tamo gdje joj je mjesto u top deset.
285732_mdf02361_f.jpg

"Stalno čitam njene negativne komentare koji prelaze granicu dobrog ukusa i postaju uvrede.
Na finalu u Pragu, kada kao jedina teniserka u istoriji dobijam drugu Nagradu srce za požrvovanost u Fed kupu, gospođa Genčić kaže za mene da se tako ne igra za reprezentaciji, a ja se raspadam od povreda.
Zar je normalno da u trenutku kada rizikujem zdravlje zbog Srbije, u trenutku kada mi Svetska teniska federacija odaje priznanje za požrtvovanost, ona kaže da ja zabušavam", rekla je Jankovićeva, između ostalog, za "Sportski žurnal".

Back