WTA

Nisam gledao. Procitao sam izvestaj sa meca. A pogledaj i rezultat 11:9 i 7:5 u tiebreak-u. To je bilo bas blizu. Jelena je 177. a Morezmo 24.

Poslednja izmena:
El neko zna gde bih mogao da pogledam mec JJ vs Henin us open semis 2006???
ili gde da ga skinem..... jako dugo ga zelim pogledati(kad je isao na tv 2006 za vreme us opena ja nisam bio kuci...)

Ana opet mrljavi. Izgubila je prvi set. Moram da priznam da nisam video nikakav napredak u odnosu na ono sto je igrala u poslednjih 6 meseci. Ova Vinci je 82. na svetu.

Posle Ane prenose JJ.

Ovo je strasno kako lose igra Ana.Totalno je van udarca,suvise troma cak i koordinacija pokreta joj je nikakva(kao da je jutros prvi put izasla na teniski teren).A tek niske loptice koliko joj prave problema.Nije Morezmo odigrala dobro vec Ana katasrofalno jutros.Ako joj ovako bude izgledala igra tokom sezone ispasce iz prvih 10 na WTA listi.Nadam se ipak da ce se poboljsati u sledecim mecevima

Razmishljao sam nocas oko 2 sata da li da ostanem budan i gledam mec, ali dobro je da nisam. Samo bih se dzabe nervirao. U stvari bio sam ubedjen da ce da izgubi. Trebala je i ona mala debeljuca da je dobije juce, nego ispustila dve mec lopte i posle je usla voda u usi, skratila se ruka...

Nego da vidimo u pola 12 sta moze JJ protiv Venus. To bi trebalo da bude zanimljivo.

Ovo su samo pripremni mecevi, koji nista ne pokazuju. Ana je dosla da vezba a ne da osvoji turnir, non-stop je isla na mrezu, sto sigurno nece raditi na AO. Uostalom zato je i dosla u Brizbejn... sigurno nije dosla po pobednicki cek od 23000$...
Isto vazi i za Jelenu, one se samo zagrevaju, pravu snage ce pokazati na AO... Uostalom i Nadal je igrao kao baba danas :_)

Ovo su samo pripremni mecevi, koji nista ne pokazuju. Ana je dosla da vezba a ne da osvoji turnir, non-stop je isla na mrezu, sto sigurno nece raditi na AO. Uostalom zato je i dosla u Brizbejn... sigurno nije dosla po pobednicki cek od 23000$...
Isto vazi i za Jelenu, one se samo zagrevaju, pravu snage ce pokazati na AO... Uostalom i Nadal je igrao kao baba danas :_)

Nadam se da je tako

JJ vec bolesna. Nije odigrala nijedan mec za bodove, a vec se razbolela. QQ.

http://eurosport.yahoo.com/10012009/3/flu-hit-jankovic-pulls-hong-kong-event.html

Sto se tice Anine igre. Igra na mrezi je jedini elemenat na kojem je ozbiljno radila u zadnjih godinu dana. Sve ostalo je losije u odnosu na period od pre godinu dana. Jedino je igra na mrezi, koja je ranije bila nepostojeca stvar u njenoj igri, napredovala. Kad nista ne ide forsira ono sto jedino radi kako treba. Tako da sumnjam da ce igrati drugacije na AO.

Ma oporavice se ona do Ao ne traje prehlada 5 nedelja..... i jos ce stici da malo trenira, a cak i ako je neprodje ona ce ipak igrati AO jer je ona JJ i nikad ne odustaje!!!
Nego citao sam sad u presu kako Armenulic govori kako ce ovo biti teska godina za srpski tenis. Da je jako zabrinut za Anu i Noleta, da ana lose igra, a da novak se nije pripremao za sezonu dobro i da ga lako Marej moze smenit. Za JJ je isto rekao da je lose igrala, ali da je ona sazrela i da ce se brzo uigrati jer se odlicno pripremila.
A i spomenuo je da je Ana otpustila Svena, to nisam znao to joj je bio jako glup potez, posto je on jedan od najboljih trenera.

Back