World of Warcraft

bah koj me djavo tero da lvl-ujem muskog krvavog-huntea stigo do 70 i bez vez sad sam poco zenski char evo me na 30^^ jos sam sa lvl 68 potrosio sve iz pvp za lvl60 opremu sad sam na nulu nabavio sam ja lila strelu al opet vazdan mi teba da ubijem nekog sa lvl 70 a oni nevidljivi sto mrzim da ne pricam... bije 2x po par sekunde u nesvest do tad si mrtav ili baci prasak i nestane

lol nevidljivi? ja igram na Frostmaneu
@mixed gz

@tema
izashao sam iz vitezova... nema tu vajde, pun guild ljudi kojima eto fali malo pazhnje pa zarezuju kur@c u igrici, a po iskustvu 80% srba je takvo, ako ima boljeg lika odma se prema tebi odnosi kao prema nizhoj rasi i i ochekuje da treba da si rodjen sa svim znanjem o WoWu ( ne pricham o meni meni samo treba neki link ka enchantu ili koji je ally grad u nekoj regiji :lol: )... to stvarno vishe nema smisla... stoka smo mi srbi pa to ti je :(

Poslednja izmena:
nisi ti bio juche tu kad sam izashao ~6 sati... da ti vidish shta se tu prichalo... kako je neki uzeo Neherdrakea prvi u evropi... kako je MT shaman tankovao Illidana... kako ce nam paladin biti MT, pa se|ru pa se hvale, jedu gov|na, vredjaju... ushao sam u Heroism... lep guild, wotlk ready ima i srbin neki ;)

nisi ti bio juche tu kad sam izashao ~6 sati... da ti vidish shta se tu prichalo... kako je neki uzeo Neherdrakea prvi u evropi... kako je MT shaman tankovao Illidana... kako ce nam paladin biti MT, pa se|ru pa se hvale, jedu gov|na, vredjaju... ushao sam u Heroism... lep guild, wotlk ready ima i srbin neki ;)

reci detaljno ko te zajebavao, kako i ostalo
da to riješimo u guildu da se ne ponovi

Back