World of Warcraft

Koliko se secam strajo tvoj karakter je shaman,shta se bunis protiv warriora kad ste vi shamani poprilicno dobri protiv nas.

pa pazi boli mene uvo ja sam ionako resto i za pve i za pvp... ali razmishljam malo i o non sl/sl lockovima, shadow pristovima, feral druidima, balance druidima, enhancement shamanima, elemental shamanima, non MS warriorima, hunterima....

Poslednja izmena od moderatora:
aha trazili ljudi za karu (neki raid valjda nikad bio tamo) (nit znam sta je to) pita me onaj oces da pocnes od neznam negde kao nije pocetak .... kazem ocu a on me pita dal imam pve opremu .. kaka to oprema pve? reko samo da sam nov 70 i nije se vise ni javio
.....

hyjel...

anyway,za karazhan,ja sam ga uvek radio cim uzmem 70.

problem je samo u tome shto ako idesh sa ortacima,niko nece da te smara shto imash shit gear,njihov gear ce to nadoknaditi(ja sam pre neki dan ishao full zelen/plav i shs speccovan,a drugar je ishao sa 69.lvl hunterom)

ako idesh sa pugom,ljudi traze dobar gear da bi ocistili brze.i ako vide da imash kara/badge gear,predpostavice da znash i taktike

u principu ti je sasvim dovoljan gear iz 5man(non heroic) instanci

ako mozesh da radish heroice,mozesh i karazhan

mi(ne guild,nego nas nekoliko koji se poznajemo) ga radimo svake nedelje,i ocistimo za ~3h(a uvek u grupi bude barem polovina shit geared altova)

moze i brze,ali uvek neko ode afk da jede,sere itd :)

Poslednja izmena:
bart.gif

hyjel...

anyway,za karazhan,ja sam ga uvek radio cim uzmem 70.

problem je samo u tome shto ako idesh sa ortacima,niko nece da te smara shto imash shit gear,njihov gear ce to nadoknaditi(ja sam pre neki dan ishao full zelen/plav i shs speccovan,a drugar je ishao sa 69.lvl hunterom)

ako idesh sa pugom,ljudi traze dobar gear da bi ocistili brze.i ako vide da imash kara/badge gear,predpostavice da znash i taktike

u principu ti je sasvim dovoljan gear iz 5man(non heroic) instanci

ako mozesh da radish heroice,mozesh i karazhan

mi(ne guild,nego nas nekoliko koji se poznajemo) ga radimo svake nedelje,i ocistimo za ~3h(a uvek u grupi bude barem polovina shit geared altova)

moze i brze,ali uvek neko ode afk da jede,sere itd :)

ja nisam hteo da krenem dok ne budem spreman. A tad sam bio full spellfire/spellstrike/badge gear. Sto je jaci gear od t4 a mozda i od t5... i naravno bio sam medju boljima u karazhanu kad sam prvi put usao... nekako sam imao tremu posto nisam pre toga odavno raidovao da nesto ne zaebem i steknem noob reputaciju :dash::bye:

Back