darkwizard
Početnik
- Poruka
- 4
tesko limune tesko,jedino ako je noobina zesca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malo je njih koji uspeju warriora da kajtuju kao sto ti kazes,naravno ima i losjih warriora ali ima daleko vise onih koji umeju da se odupru kajtovanju.warrior+burst? ne ide bash... :S
warriori su mi zaista najlakshi za ubijanje... opali ti charge kao neki i nishta ne uradi jer skoro nema ragea... a ako ga pametno kajtujesh nece ni nakupiti ragea![]()
mixed, sachekaj josh mesec dana, kupi WOTLK i opichi na PVP serveru![]()
malo je njih koji uspeju warriora da kajtuju kao sto ti kazes,naravno ima i losjih warriora ali ima daleko vise onih koji umeju da se odupru kajtovanju.
Ali sad kad dodje novi patch videcemo ko ce tek tada biti bolji,ja sa mojim warriorom u full protection gear i protection specced mpgu da ubijem bilo koga sa 4-5k Shield Slam critovima,Revenge crit do 2,5k i koji moze da stunuje,onda Shockwave,concusion blow.Plus shto imamo charge kojeg mozemo da koritimo dok smo u borbi,ako probas da kajtujes onda ili charge ili ako si mage/warlock zalepim ti frostbolt/shadowbolt u lice pomocu spell reflect.
Protection warriori ce biti nove killing mashine kad izadje novi patch.
Btw kolko su nam buffali DPS je stvarno ludo,uspeo sam da solo clearam pola Shadow Labyrinta na normal i pobijem sve moguce elite mobove u Nagrandu bez ikakve pomoci potiona.
Dobro da mi je main na PvP Serverumixed, sachekaj josh mesec dana, kupi WOTLK i opichi na PVP serveru![]()
ebo ja majku Strajo počeo igrati prije mjesec dana i već nešto pametuje
Improved Fire Nova Totem - Changed to 50/100% chance to reduce movement speed for 2 seconds. (Old 50/10% chance to stun for 2 seconds)