World of Warcraft

LOL !

EDIT:
@mixed
nemoj 19 warrior twinka.. na 19 ih em ima na MILIONE em je losh warrior na 19 twink... 19 rogue ili hunter... a warrior RASTURA kao 39 twink pa mu nabacish full scarlet set ! :)

Ne da mi se praviti novi char :hahaha:
Vec sam nabudzio engeeniring na 75 i minning .
Izlevelovacu warra onda na 39...taman tako imam i mounta :ok:
Zahvaljujem :D

ne znam kolko je warr twink uopshte dobar... kao dobar je kad imash hilera, daj meni hilera pa cesh da vidish :lol: :lol: :lol:
fora kod warra je shto te svaka shusha kajtuje i ubije te ni da dodjesh kod njega, jedino roga razvali, mozhda druida, prista i nekog non resto shamana koji nezna da kajtuje :P

ne znam kolko je warr twink uopshte dobar... kao dobar je kad imash hilera, daj meni hilera pa cesh da vidish :lol: :lol: :lol:
fora kod warra je shto te svaka shusha kajtuje i ubije te ni da dodjesh kod njega, jedino roga razvali, mozhda druida, prista i nekog non resto shamana koji nezna da kajtuje :P
veruj mi,warrior twinkovi su najbolji twinkovi od svih drugih klasa,na tako malim levelima ih je jako tesko kajtovati,a kad ti se priblizi mrtav je bilo ko u roku od nekoliko sekundi.
Na vecim lvlima sve je do opreme,warriori su bolji shto im je bolja oprema,ja sa mojim warriorom shto sam uspeo da nakupim DPS opreme iz BT/MH mogu haos da napravim u areni,neki lucky crit i gotovo,samo naravno ne mogu ubiti nekoga ko ima full arena set 3 ili 4,ebe me resilience.

ja sam sa warrom ubio paladina 3 puta 2 puta se hilo i kad mu je nestalo mane onda lay of hand i meni ostalo 500 hp a njaga sam kilno malo srece nemos svaki put ali se moze,locka isto veoma lako dobijes sa warrom,roga naravno,jedino pravi problem mage i druid balans,shaman zavisi koji je spec,uglavnom hilerski spec ide teze,igro sam sa warrom na blizzu a i po private serverima,sad imam locka 70 warra ubijem samo ako naleti koji glup :)

Back