World of Warcraft

Ovaj high rate je djubre bre..igras igras i onda te kickuju zbog nekog glupog razloga..tipa..nafarmao si previse golda za sat vremena..mislim cisto proseravanje..evo meni sad puko server..nece se konetkuje..znaci ima da se nerviramo zamo tako dok budemo igrali..:lol:

znachi... shteta shto nisam snimao juche situaciju ispred SM-a... nisam igrao neko vreme (grajnd, glava, wagh), i udjem i odem u Library da uzmem rukavice za treniranje kerova >.< i ispred Tauren warrior i Orc Warlock a meni PvP ukljuchen i oni me napadnu ^^... i bacim earthbind i frostshockujem warriora, namlatim warlocka ko kera, nije mogao da prdne, sve sam ili interuptovao ili groundovao ( on je neshto prichao ali nisam razumeo, verovatno neshto kao fck u xD), kad sam njega zavrshio okrenem se ka warrioru, popijem potion i namlatim i njega :lol: znachi vishe od 80% udaraca se palio windfury (ouch) i naleti gay (belf :P) paladin, ja potion i on dobije po guzi ^^... shaman>SVE xD

Nećemo neki gdje ima sto hiljada ljudi sa donor itemima...
Neki normalan da raidujemo zajedno, to hoćemo...
@strajo
skill boy hajde dođi na original pa se pofajtaj sa mojim lockom kad je shamzor tako jak...

btw:
Momci, pravićemo guild koji će se zvati B.L.I.N.D. (Bruce Lee Is Not Dead)
xD

391255054_52907e85be.jpg

Back