World of Warcraft

@stevamustaine - ne brini se ti nishta, slobodno jewelcrafting, necesh zazhaliti kasnije zbog toga
inache retribution do 60 lvla i onda se prebaci u holy ili prot do 70, a na 70. odluchish hocesh li PVP ili PVE pa se i talenti razlikuju od izbora
necu sad da pishem filozofiju o tome, ima vremena

@kreptoman
a jel to mora na 12 lvl-u?ja sam sad 39(jos 6 kockica do mounta :D)mozda zato zaebava sto sam trebao to tad da uradim..:confused:
ma jbs redemption..da mu ebem mater..hvala u svakom slucaju..
a da..ja samo u retrebution cepam poene..u holy sam stavljao samo do onoga sto smanjuje sansu da gubim vreme dok pacam HL i ono drugo..a u protection stavljam zbog nekih skilova..

ovo je moj char.nisam mogla rezat skroz pa sam ovako stavila.P.S. gear mi je cisto sranje
eipoaw.jpg

@kreptoman
ma jbm ti redemption :hahaha: valjda cu naci neki nacin da izucim to..ako ne pravim druida kod glupih krava :D
evo nagrindovao sam lvl 40 i izucio ono Sumon Warhorse :D
kolko je sad lakse za setnju ;)
@super cool lady
udaj se za mene :D:D:D

Mislim da je za levelovanje neki fury spec a za pvp arms/fury combo, veci deo je u arms. Imash sve na wowwiki-u. Ukucash wowwiki u google i idesh na classes i u desnom gornjem uglu imash sve o svakoj klasi: talente, how to kill... itd. Shteta, nisam na steamwheedle cartelu, mada bih mogao da kreiram draenei shamana i da ti pomazem oko levelovanja :lol:

Back