Kentora
Aktivan član
- Poruka
- 1.319
I ja sam se nasmejao kad sam to video , znachi humor , blizzard owned.
smesan mi je nacin na koji je rekao BY THE LIGHT OF THE MOON kao da je retardiran

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam se nasmejao kad sam to video , znachi humor , blizzard owned.
hahaha vidi ovo
CAT NOT FOR SALE
Blizzard vecito to radi , na kraju uvek stavi kao neku poslovicu ili nesto...smesan mi je nacin na koji je rekao BY THE LIGHT OF THE MOON kao da je retardiran![]()
..Heh , stalno GM-ovi to rade , zanimljivo...Kako sam se ja smejao kada sam jednom pitao neshto GM-a. I sve on meni lepo kaze, i pita da li me josh neshto interesuje, i na kraju neshto u smislu ne bih te vishe zadrzavao i, let the nature grasp be with you, ili tako neshto, pokidao sam se od smeha.
Mogli bi tako i ovde moderatori na forumu![]()
neam pojma..ja nesto ne volim pvp..vise volim da radim questove i da uzivam dok igram nego da neko naidje i da me rokne odjednom..a ti bez pvp-a uopste..to je normal server?
Haha ljudi critovao sam sa Mage-om juce na Curatoru oko 13500 sa fireballom....![]()
evocation na curatoru=200% veci dmg
tako da ono..
![]()
evocation na curatoru=200% veci dmg
tako da ono..
![]()
kentora na kom si serveru?
ok, ali opet 13500/2= 6700...to bi bio opet moj najveci crit
Mada mi je bilo smesno kad sam roknuo dva tri puta za redom po 12-13k![]()
evo sinoc sam poskidao sve patcheve koji su imali i instalirao ih..sad samo cekam sledeci cetvrtak da napravim acc i da odaberem realm![]()
e nije
200% veci dmg + 100% tvog dmg, znachi delish sa 3![]()
Ima li ko od vas da igra na Anachronos EU serveru?![]()
e nije
200% veci dmg + 100% tvog dmg, znachi delish sa 3![]()