World of Warcraft

zapravo mozes,retribution ti je namenjen za pvp i ubijanje.Postoje Holy,Protection i Retribution,ja da budem Holy pa da u raidovima healujem,nema sanse. Da budem protection(jos ne shvatam sta treba protection paladin da radi) nema sanse.A retribution pa da own-ujem u Battlegroundu i da rokam svaku klasu i gankujem,NARAVNO!!! Veruj mi,paladini su izvrsni u PvP-u , Fantasticni u BattleGroundu i Nemoguce dobri u raid-u ako su tank!!! Veruj mi,ima jedan decko retribution paladin,nema bas sjajnu opremu ali Nisam mogao da verujem kako Tankuje!!!

Uf....PvP ili PvE...vecita dilema...ali ***, vec mesec ipo dana ne igram...i ono i fali mi i ne...ali bih voleo da igram, jer je izasao ovaj novi patch,...ali *** jednog dana, kada budem dao uslov za godinu na faksu...onda cu se prekinem od WoW-a preko leta...:) can't w8

Pošto sam prestao igrati, Master i Nina, pošto vidim da vi jedini znate da igrate, koliko dnevno odnosno sedmično vremena odvojite za igru?

Radnim danima uvece, kad su raidovi (ponedeljak, sreda, cetvrtak) negde oko 5 - 6h sigurno, jer spremam timove, pregledam taktiku, odgovorim na 12340459 /w kad se pojavim u guildu posto sam guild master i tako :/ Vikendom pokusavam sada kada je lepo vreme da budem manje jer nema raidanja petkom i subotom :)

Inace smo danas skinuli Rage Winterchilla iz prve :D

Back