E ljudi dajte predlozite neki server koji ne laguje, blizz like, i koji ima medium ili high pop.Plz
Pa....svi blizzardovi serveri se uklapaju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ljudi dajte predlozite neki server koji ne laguje, blizz like, i koji ima medium ili high pop.Plz
Mene je ta istorija Warcrafta s*ebala zesce,zbog nje ne mogu da dodjem do 70 lvla,kad god krenem da igram uvek se setim nekog poznatog lika iz warcafta i njegove rase i klase,npr:Uther the Lightbringer on je paladza i ja krenem sa paladzom....negde na 20 lvlu se setim thralla i ja krenem sa orc warriorom,onda se setim illidana i krenem sa night elf rogue,i onda se smorim...
Sutra krecemo na Fathom-Lord Karathressa, svaki savet je dobrodosaoMango, Master, pomagajte!
![]()
joj sto me je danas islo....Alijansa je po cijeli dan napadala Thrallmar i mi "jadna sacica" hordasa morali se braniti, meni samom je palo najmanje 170 HK XD.
nerfali su ga u zadnjem patchu,moj guild je prvo ubijao shamana jer on radi najvetji damage a i njegovi totemi su mnogo zeznuti.Nerfan je shaman tako da dropa manje totema.Sutra krecemo na Fathom-Lord Karathressa, svaki savet je dobrodosaoMango, Master, pomagajte!
![]()
haha,sve ste ih srokali? NIJE NI CUDO![]()
tako i treba, ja bi dao sve sto imam(Na charu) da Goblini iz Booty Baya osmisle neku nuklearnu bombu.ONDA ODE ALLYANCA!!!
najvishe healinga treba za ovoga shto je na shamanu zbog burst damaga koji shaman radi,kad shaman crkne onda ti healeri idu na ovoga shto tankuje bosa,tenk mora da tenkuje bosa tako da ga minimum fire totem pogodi,takodje i healeri moraju da se brzo pomeraju odnosno njima je josh lakshe,lako je videti kad boss baci totem(ispravi ruke ispred sebe na sekundu) chim to vidish tenk odmah mora da povlachi bosa na drugu stranu a za njim i healeri.Na priest adda ide jedan tenk,jedan rogue i jedan mage i jedan healer.Rogue i mage su tu da interruptaju kad priest proba da heala ove druge.Znaci haos.Prvo smo probali sa Hunterom kao prvim koji treba da se skine, ali haos je bio sa njegovim petom koga dps warr nikako nije mogao da privuce na sebe na vreme. Na priestu smo imali tanka, rogua, warlocka, maga i shaman...kuku. Sto ce reci 4 manje dpsa :|. Onda krenem drugu taktiku, ajmo da probamo shamana prvog, i sklonim sa priesta maga i locka da pomognu sa dpsom. Skinemo shamana, skinemo huntera, krenemo priesta, u medjuvremenu tank koji tankuje Fathoma kituje ga od jednog zida do drugog zbog totema jelte. Shadow bolt nam pobije pola healera na njemu i ...raid over
Sta da radim ljudiKo je na ******* priestu osim tanka? Koliko healera obicno imate za svakog tanka? Kakva je raid kompozicija koju imate? Koliko melee, koliko range dpsa? Mi smo imali 4 tanka i jednog dps warriora, 8 healera i ostalo dps. Od toga 3 healera na tanku koji je tankao shamana, 2 healera na hunter tanku, 1 healera na priest tanku, 2 healera za pocetak na MT. Naravno, kad se ubio shaman 2 healera su se pridruzila na MT a jedan otisao na priest tanka, kad se ubio hunter, jos jedan healer je otisao na MT, drugi na priesta tanka itd. Svaki savet je dobrodosao :-|
tako i treba, ja bi dao sve sto imam(Na charu) da Goblini iz Booty Baya osmisle neku nuklearnu bombu.ONDA ODE ALLYANCA!!!
najvishe healinga treba za ovoga shto je na shamanu zbog burst damaga koji shaman radi,kad shaman crkne onda ti healeri idu na ovoga shto tankuje bosa,tenk mora da tenkuje bosa tako da ga minimum fire totem pogodi,takodje i healeri moraju da se brzo pomeraju odnosno njima je josh lakshe,lako je videti kad boss baci totem(ispravi ruke ispred sebe na sekundu) chim to vidish tenk odmah mora da povlachi bosa na drugu stranu a za njim i healeri.Na priest adda ide jedan tenk,jedan rogue i jedan mage i jedan healer.Rogue i mage su tu da interruptaju kad priest proba da heala ove druge.
Poenta cele borbe je da priest add nikad ne heala i da ovaj shto tankuje bosa radi dobar posao sa kajtovanjem a i healeri moraju da se sklanjaju.
hehe nema problema,javi ako ga uspete,ako ne onda samo napishi u chemu je problem pa cu pokushati da objasnim shta treba da radite.Master, thanks
Danas smo skinuli Lurkera, Leota i Morogrima kao od shale. Sutra opet probamo Fathoma.