World of Warcraft

Normalno...
Za toliko sam ja levelovao od 58-59 :)
Mada sam znao dosta questova...

ja sam uvek bio NE Druid i sad sam uzeo Humana Magea... prvih 20lvla je bilo 1:4 igra:trcanje od spirit healera do lesa... znaci bas ono dugo... i posle sam isao probao nove questove sad sam radio sve u dustwallow pa dok pogledam wowhead i sve to...:wink::wink:

sad mi je lakse imam ice barrier i sve to... pa cu polako...mogu da tucem 3 moba 1-2 lvla iznad mog [to sam sad radio]... i zadovoljan sam jer ne ginem toliko a to mi je najvaznije posto sam se bio smorio kao kornjaca u wc solji :lol::lol:

sad neshto gledam mog glavnom karaktera,imam 158 dana /played. *** znachi kao da pola godine nisam ustajao od kompa. :D

ja na rogue-u imam 100 dana, a ne igram ga od tbc-a

na ovim ostalim zajedno imam josh toliko

mnogo brate =)

sad me malo smorilo,poshto sam prodao acc,lvlovao sam drugog huntera i zabo' na 61. ne igra mi se vishe.sacekacu da me burazer stigne sa priestom pa cu da nastavim za nekih mesec dana ako se ne smorim pre toga

znam kako je samo sto se meni uzas raiduje... smorih se u januaru pred zimovanje i dok sam se vratio prosao me smor extra mi se igralo i sad uzimam oko 2-3lvla dnevno i polako... jedva cekam da odem u outland ove stare questove sam radio po sto puta a one samo po jednom ;)

Hehe, nema. Chak je pre dva meseca bila, ako se ne varam, 2600.
U vezi wotlk, Death Knight-a ce moci samo da uzme char koji je 80 lvl? I ima li neko informaciju da li ce se drzati prvobitne izjave, da ce moci svaka rasa da uzem DK-a?

danas mi je stigao komp i naravno probao sam wow da vidim kako ide...mnogo je bolje mada kada stavim na max ili na min uvek mi je 60fps...neki lik mi rece da ce biti vise posle restarta servera a ja ne kontam...takodje mi je rekao da on ima 78fps... a cak ne zna ni koju grafu ima...

u principu to je vise nego dovoljno ako uzmemo u obzir da je sve na maxu...ali opet od viska ne boli glava... koliko je kod vas fps i da li moze preko 60 ili je ovaj lik lupio??

Back