BELFABIO
Iskusan
- Poruka
- 5.766
neces ti imati ljeba od tog guilda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ideja ti je glupa do bola,ako i supesh da skupish 10 DKa koji tje ti potpisati guild charter ja ti skidam kapu,a ako uspesh da ih zadzish desetak dana u guildu onda stvarno svaka chast,takve vrste guildova nikad nisu supevale...Slave Lord:a kako bi mogli drugi
Shta bre cepaju koliko boseva zahteva neke poslednje abilities odredjenih klasa nema shanse...3LE:Jesu npr. na Bronzebeard serveru postoji Alliance guild sastavljen samo od paladina i cepaju samo tako ... Na nekom drugom postoji guild samo od priestova - ne znam koji server bese
dobro guild od paladina i nekako vec moze, ali guild od priestova to vec bogme tesko3LE:Jesu npr. na Bronzebeard serveru postoji Alliance guild sastavljen samo od paladina i cepaju samo tako ... Na nekom drugom postoji guild samo od priestova - ne znam koji server bese
ko mi kaze?greenhorn...Slave Lord:master chief ne serendaj
pitam se samo shta li cepaju...:-?3LE:Jesu npr. na Bronzebeard serveru postoji Alliance guild sastavljen samo od paladina i cepaju samo tako ... Na nekom drugom postoji guild samo od priestova - ne znam koji server bese
VisionOfDisorder:smorio me wow
jesam prvi pocheo ali priznaj da ideja nije bash najpametnija?Milsim,taj guild tje postojati mesec dana dok ti Death Knight-ovi ne dodju do max levela i onda pochnu traziti druge guildove da joinaju...Slave Lord:ej masterchief predlazem primirje ali priznaj da si poceo prvi da seres
Slave Lord:imao sam ideju da kada izadje wotlk napavim death knight guild
Limunovo_Drvo:Definitivno sam prestao igrati WoW...
Samo rekoh sebi Zašto igrici moram da robujem?
I obrišem igricu,veliki dio slobodnog vremena sam provodio igrajući i zezajući se sa drugarima koji to igraju,bila je to glavna tema razgovora...
Dosta je više...
Tačno 7 dana je danas od kako sam prestao...
I ne namjeravam opet da počnem igrati...
Rasipnje para,a nemam ih za bacanje...