World of Warcraft

Inace, tokom ove moje wow karijere, shvatio sam da su 90% paladina najgore pickice.
Tipa, radimo instancu sa paladinom i ortak warrior mu trazi heal. Ovaj lik nece da ga hiluje jer cuva manu.
Ili kad sam jednom pali trazio ress (nisam imao ank kod sebe) , on je samo otisao lik...lol. I bilo je tu jos situacija sa njima.
A najvise me nervira kad ih apsolutno oderem u PvP-u , i oni stave bubble i healuju se.
E tad popizdim zestoko. E onda uzmem pa se i ja healujem XD
Tako sam drao jednog lika u barrensu (ja 42 on 41 lvl) , lik nikako nije hteo da se makne od xroadsa. Ukupno je u pobedama bilo 4:1 za mene :D
**** ih shield...pickice najgore alijanserske. Nikad nisu ni trebali da dodju u hordu, samo su je upropastili.

Ja obozavam WOW, ne igram ni jednu drugu igricu.... Imam Night elf Huntera, lvl 52 (Argent Dawn) i ne bih je dala ni za sta na svetu.....

Ali naaaaaaaaaaaajvise popizdim kada idemo u neki instance, skupi se extra grupa... i u jednom trenutku u sred instanca, samo izadju iz grupe i ni traga ni glasa..... Ili igrajte do kraja ili nemoj ni da trazis grupu.... Jos kada "slucajno" stave NEED, a nikoga ne pitaju...
Ili kada neka budala zuri i povuce jos 1000 mobova sa sobom, pa jedva ili nikako ne prezivimo....

Eh, samo jedno pitanjce: Ako stavim neke stvari na AH, pa mi istekne acc(zaboravila sam da ne stavljam poslednji dan tamo, kada je trebao da mi istekne : ) ) a nisam igrala vec dva meseca, sta se deshava sa tim itemima? Znam da, ako ti neko nesto posalje, posle 30ak dana mu se isto vrati, jer nisam pokupila, ali sta je sa AH?

Warden_Assasin:
Eh, samo jedno pitanjce: Ako stavim neke stvari na AH, pa mi istekne acc(zaboravila sam da ne stavljam poslednji dan tamo, kada je trebao da mi istekne : ) ) a nisam igrala vec dva meseca, sta se deshava sa tim itemima? Znam da, ako ti neko nesto posalje, posle 30ak dana mu se isto vrati, jer nisam pokupila, ali sta je sa AH?
pa ako si stavila na very long posle 24h ili kolko vec ce ti se vratiti u mailbox onda stoji u mailboxu a sada ne znam jel ostaje ili se automatski brishe stvarno nisam siguran, mada bi bilo glupo da se obrishe

I ja mislim da bi bilo glupo da se obrishe... ali me stvarno brine, bas sam nabavila mnogo dobre iteme iz instanca... a vec 2 meseca ne igram... valjda se nece obrisati... :(
Ali znam da kad god pogledam u mailbox, pise da stoji jos mesec dana, a ako kliknem na to, onda jos 3 dana... Ne moze da se vrati u AH, bilo bi besmisleno, pogotovo ako je neki item prodat....

Back