World of Warcraft

tommy gun:
mene mrzi nek ti objasni baklava!

nema tu filozofije... ja placam preko vise virtuon. Za otvaranje te kartice treba ti 20 eura ( dopozit ) posle moras doplataiti 13 eura ( koliko wow pretplata kosta ).. ili bolje kupi game card koji kosta otprilike 2700 din. Isto mozes placati preko elekron vise. Kada otvoris account dobijas 1 mesec besplatan...

tommy gun:
ja uso u neki party ja hunter i dva rouge,odemo u jezgro horda,poubijmao tri cetri heroja,zovemo pojacnje dodje jedan human paladin i dva patuljka valjda warriror,protiv cetri warriror orca i tri mage Undead i jednog tauren Shaman!Rascepamo smo ih kao pic*e!

rofl odavno nishta smeshnije nisam procitao :)))

21:30 priprema za jeklik u ZG poludeo server naravno svi smo prvo probali relog neke smo chekali misleci da su u queue medjutim odjednom nestadoshe svi mobovi lagchina opasna puche wow skroz svi realmi ni sajt ne radi ode sve u *****. Udaljeni smo jedni od drugih a chujemo se na /s pa zashto mi placamo ovaj wow????? Da bi nas ****** neki gadni monopolisti koji kao odrzhavaju maintance i posle svakog maintance sve gore i gore. Bolje da ne chachkaju nishta i da zaborave na pecheve sa nekim glupim govnima stoka smrdljiva pun mi ih je ***** ne mogu normalno da igram.

Hahaah poz svima... surfujem po netu i naletim na baklavu nooba :))) Znajte sve shto je reko slago je.. HORDE FTW !

----------------------------------------------------------------------
Rilex Shaman 58 Sylvanas

Ma shta vi buncate kada nemate pojma kakve veze ima shaman i charobnjak mage je charobnjak a shaman je shaman. I jako je jak, a nikoga nije teshko nabudzhiti samo shaman je klasa koja mozhe sve da odvali na duel jednostavno nema svoju ahilovu petu (moglo bi se reci da je warlock al....). Warlock uglavnom sve razvaljuje al ga je tezhe igrati nego shamana mnogo. A svakog je lako nabudzhiti lvl nije tahko teshko nabiti i iteme samo treba puuuuuno vremena, al znati dobro igrati klasu to je vec tezhe.

Malek.jpg

Vision ne mogu da verujem da posle horde mozhesh igrati alijansu usrano necu da ponavljam ono shto je vec sahib rek'o tolk'o puta...Horda je mnogo bolja i zanimljivja.Nisam igrao 3-4 dana pa sada mi se skida patch pa da vidim shta je novo i da li ce opet lagovati kao ranije. Kren'o sam rogue ponovo ispochetka jbg to mi omiljena klasa i guracu to roga a druida cu samo mc/zg/onyxia i bwl kada stignemo do toga.

Back