World of Warcraft

u ***, znachi u zadnje 4 godine jedna petina ( i vishe, ne znam koliko imash altova) zhivota ti je bachena na WoW :O. A realno poshto si polovinu toga prespavao, znachi da ti je jedno polovina zhivota u zadnje 4 godine provedena pred WoWom. Josh ako radish, uchish ili shta vec... wtf? Scary, scary indeed.
Ma katastrofa :),srecom uspeo sam nekako da se otrgnem,sad jedva da igram 10ak sati nedeljno.

jao cuo sam nesto pricali ovi iz gilde
kao mnogi koriste onaj add aukcionar
pa lupis negu cenu ogromnu i posle neko vreme
ponudis to isto mnogo jeftinije i aukcinar kao prepozna da je
povoljno i odkupi sve :) ako je to to ?

Mislim da limun pravi monopol u AH i tako osigurava da ce od njega da kupe po kojoj god ceni on oce. Za to treba malo kapitala ali posle pravis mnogo, ali mnogo para. Gledao klip na youtube kako lik ima preko 8k golda na level 35 (to mu je lik sa najvecim levelom).

Vi igrate na blizzu???Ja na jednom privatnom serveru WOW Legasy,ja igram na mid rate a i ima pvp instant 80.Stvarno mi se ne isplati na igram na blizzardu...Em moram da kupim igricu,burning crusade,i lich kinga,pa moram da placam 13 evra mesecno....bolje ovako,ko igra na wow legasy mid rate nek mi se javi pravim ex yu quild-smorilo me da pricam na engleskom...

izmonopolisa se ja jucer sad imam 500 komada titan
i 5 kila gold manje :rida:
kolko god da otkupim uvek se nadje neko da postavi za nizu cenu od moje
upropastio sam se :sad2: evo jutros sam puko zadni 700 golda
i opet naisla neka dzukela sto nigde neradi i po ceo dan igra wow
i nudi titan za 20g komad pa .ebemu majku kad ja nudim za 30g po komad
sto neturi za 29
sad moram da ga prodajem za dzabaluk

izmonopolisa se ja jucer sad imam 500 komada titan
i 5 kila gold manje :rida:
kolko god da otkupim uvek se nadje neko da postavi za nizu cenu od moje
upropastio sam se :sad2: evo jutros sam puko zadni 700 golda
i opet naisla neka dzukela sto nigde neradi i po ceo dan igra wow
i nudi titan za 20g komad pa .ebemu majku kad ja nudim za 30g po komad
sto neturi za 29
sad moram da ga prodajem za dzabaluk
Hehe e tako sam se i ja zeznuo,samo je druga roba bila u pitanju,kolko god ja da kupim uvek neko postavi za dzabaka,urnisalo me.:D

sve sam otukijo bio i prodam 2-3 komada za 32g
i naidje neko i ponudi 10 komada za 22g otkupim i to
15minuta kasnije opet neko postavio par komada za 20g i to odkupim
prelogujem igram malo sa twinka sat vreme kasnije neko
postavio opet 10 komada za 19g i tako ceo dan jucer i jutros
sad ima da ga prodam za 15g a kupovao sam za 20+
na kraj mogu da budem srecan ako vratim 3kila

a lepo sam teo prvo da udarim na kozu za glupi titan
50silbera za komad uzima bliz i to na 24sata katastrofa

sve sam otukijo bio i prodam 2-3 komada za 32g
i naidje neko i ponudi 10 komada za 22g otkupim i to
15minuta kasnije opet neko postavio par komada za 20g i to odkupim
prelogujem igram malo sa twinka sat vreme kasnije neko
postavio opet 10 komada za 19g i tako ceo dan jucer i jutros
sad ima da ga prodam za 15g a kupovao sam za 20+
na kraj mogu da budem srecan ako vratim 3kila

a lepo sam teo prvo da udarim na kozu za glupi titan
50silbera za komad uzima bliz i to na 24sata katastrofa

serbian plz

Naravno da mozes obrnuti 3k za par sati... Limune ja radim isto sto i ti + Nobles decove (prebacujem sa horde gde je 4500g na aly gde je 8000g), onda ench matsove, Ona oruzja od BSa i Engina, Titansteel DEstroyer ide imba i ona puska N...4000, i tako...
Samo sad kupujem Titanijum vec i stekam za expanziju, na tome ima da zaradim makar 30k... Trenutno imam samo 40k kod sebe (radim Insane achieve pa sam puko para i para na deckove jbne i biljke za njih...), ali imam gomilu kartica i deckova i svih tih shitova na bankama... Imam 4 banke atm, 3 sa po 3 gild taba i jednu sa 2 i sve su pune... Kad bih sve rasprodao dobio bih makad 60-70k
Inace rekord mi je 150k (moze da se vidi u statistici na charu).

Inace jos uvek igram na Agamagganu, Hajduk, dwarf hunter, Sergijus, shaman, Sergijuska priest... To su 3 naj lika sto imam... Ostali su 80 ali sranje... samo kao banke

Nego, dvoumim se da li da uzmem Choppera il ne... Imam Tundru ali reko ovog bi uzeo samo za 100 mounta i jos jedan achieve mada prvo hoce Insane da zavrsim...

Aho hocete pogledajte rep/achiev pa komentarisite... Nadam se da cu za par meseci zavrsiti jbni Insane...

Back