word 2003 problem sa footerom

Ako su ti prva stranica naslov, druga sadrzaj, dodjes na kraj druge pa Insert, Break, Next page, pa imas sada 1. i 2. stranicu u 1-voj sekciji, a ostalo u drugoj. Dodjes u prvu stranicu druge sekcije, pa View, Header and footer. Odi na alatku Page Setap, u Layot podesi u Section start na Even page, pa cekiraj ispred Different odd and even. u Apply to izaberi This Section. Sada klik misem na pocetak polja footer (tamo gdje blinka kursor-ovo je vazno), zatim iskljuci ikonicu Link to Previous (da ti izbrise Same as Previous) upisi tekst u footer. Sada u prve dvije stranice nebi trebalo biti teksta, a u ostalim u svakoj drugoj tekst je isti (ovo podesavas odabirom u Section start. A ako bas mora od treceg lista pa do kraja na svakom biti razlicit tekst u footeru, onda moras napraviti toliko sekcija. Malo je potesko to ovako objasniti.
p.s. valjda smo u isto vrijeme pisali postove, pa nisam vidio zadnji post, mada je i meni bilo malo cudno da u svakom footeru treba biti razlicit tekst, ali sta znadem.

Poslednja izmena:
Kako da ovo sranje namestim da mi prikazuje u svakom futeru drugi tekst?
Otisao sam na wiew header and foooter,isao na ono layot,stiklirao ono different first page i opet me **** i opet kad jedno obrisem ode sve ili kad nesto dodam menja za sve.

mozda jednostavno ne koristis word posto vise nisi peti razred osnovne, nego lepo uzmes neki program koji je za starije od 15 godina, kao sto je npr. kvark ekspres

Back