Wonderkids

Aha, samo sto Celzi umesto da koristi igrace iz svoje skole, cim nekog prodaju, odmah traze da kupe nove, dok im talenti propadaju u omladinskim skolama ili prelaze u druge klubove...

Evo malo ovog klinca iz vecerasnjag meca...

Miralem Pjanić ( 02.04.1990 ), igrac BIH, trenutno igra za Olimpik (Lion). Odselio se u Luxemburg, za ciju je i igrao mladu reprezentaciju. Medjutim, 2007. se opredelio za igranje u nacionalnoj reprezentaciji BIH.
Kada je postao standardan u timu FC Mec, poceo je da privlaci paznju velikana svetskog fudbala: Arsenala, Barselone, Bajerna (M), Intera i Real Madrida. 2008. godine za sumu od 8 miliona evra presao u Lion, potpisavsi sa tim klubom petogodisnji ugovor.
Igra na poziciji ofanzivnog veznog, poluspic, i vazi za jednog od najtalentovanijeg fudbalera svog uzrasta.

Ovaj? Gde ga nadje...

Fatos Beciraj (04.12.1988) is a Montenegrin football player, currently playing for FK Budućnost Podgorica. He plays at the position striker.He also represents the Montenegro U21 football team. His transfer value is 500,000 euros.

E, da. Barca se nesto hvalise, imaju novo 'cudo od deteta', 13-ogodisnji kamerunac Alain Ebwelle.
Ovo je on
f_EBWELLEm_bf946ae.jpg

Mrzi me pa prevodim...

Name: Alain Richard Ebwelle
Age 12 (!!) - not that we always believe African birth certificates.
Nationality: Cameroon
Club history: FC Barcelona youth teams

Position: Striker/winger.

Is he any good? Judging by the above clip of him in action for a Barca youth team against Real Madrid, yes he is very, very good. Ebwelle does a passable impression of Ronaldo (not C-Ron), when the Brazilian was at Barca and destroying defences with his combo of speed and athleticism. A name to remember.

Ukratko...

Franco Matías di Santo (07.04.1989), argentinski fudbaler koji igra na poziciji napadaca. 25.01.2008. potpisao cetvorogodisnji ugovor sa Celzijem. Za sebe kaze da je profil igraca slican Krespu. Trener argentinske mlade reprezentacije uporedio ga je sa Mesijem.

Franco di Santo

0,,10268~3610713,00.jpg

Mrzi me pa prevodim...

Name: Alain Richard Ebwelle
Age 12 (!!) - not that we always believe African birth certificates.
Nationality: Cameroon
Club history: FC Barcelona youth teams

Position: Striker/winger.

Is he any good? Judging by the above clip of him in action for a Barca youth team against Real Madrid, yes he is very, very good. Ebwelle does a passable impression of Ronaldo (not C-Ron), when the Brazilian was at Barca and destroying defences with his combo of speed and athleticism. A name to remember.

Ronaldo je za njega mala maca :mrgreen:

Video sam vec ovaj klip :D Ljubi ga tata,sto ste vec rekli,ako ovako uklizava sada,gde ce mu kraj biti...

Ma ne mora da bude bolji od caleta,neka bude SKORO kao cale i ja i AC Milan cemo biti presrecni ;)

Back