El Caballero
Aktivan član
- Poruka
- 1.661
Ma Benzema i Anderson su tatice za svu tu dechurliju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis da je Benzema bolji i od Pata i od Aguera?
Mislis da je Benzema bolji i od Pata i od Aguera?
Da, Krkic je sjajan.
tj.da ne gresim dusu,on je fenomenalan talenat ali...njegovo ponasanje je nesto sasvim drugo.Nisam ni ocekivao da ce da zaigra za nas(niko normalan i ne bi pa ni ja da sam na njegovom mestu verovatno.Nas Savez nikad nije nista ulozio u njega i jednostavno nema pravo da trazi da Krkic igra za Srbiju) ali ne mogu da verujem da tvrdi da je Spanac(a otac mu je Srbin i on sam nosi srpsko ime i prezime) i da se stidi svog porekla,sto najvise pokazuje nosenjem dresa na kome pise ''Bojan'' sto me najvise i nervira kod njega!
mislim da sam zaboravila da napisem njega...ali si totalno u pravu.Ma Benzema i Anderson su tatice za svu tu dechurliju
. A to što ne nosi Krkić na dresu je sramota njega i njegovog oca.
@El Caballero da nisi ti neki burekdzija?
Mi treba da se upucamo pre shto pustismo Jovetica, a da ne pricham koliko nashih mladih igra za Shvedsku, Austriju!
Kakav bre Jovetic, pa on se odmah izjasnio da je Crnogorac i tu nema nikakve price...
Ako sam ja dobro prebrojao, cetvorica igraca naseg porekla igraju za mladu selekciju Svajcarske... Strasno, Savez bi stvarno morao da preduzme nesto povodom toga...