Wonderkids

tj.da ne gresim dusu,on je fenomenalan talenat ali...njegovo ponasanje je nesto sasvim drugo.Nisam ni ocekivao da ce da zaigra za nas(niko normalan i ne bi pa ni ja da sam na njegovom mestu verovatno.Nas Savez nikad nije nista ulozio u njega i jednostavno nema pravo da trazi da Krkic igra za Srbiju) ali ne mogu da verujem da tvrdi da je Spanac(a otac mu je Srbin i on sam nosi srpsko ime i prezime) i da se stidi svog porekla,sto najvise pokazuje nosenjem dresa na kome pise ''Bojan'' sto me najvise i nervira kod njega!

tj.da ne gresim dusu,on je fenomenalan talenat ali...njegovo ponasanje je nesto sasvim drugo.Nisam ni ocekivao da ce da zaigra za nas(niko normalan i ne bi pa ni ja da sam na njegovom mestu verovatno.Nas Savez nikad nije nista ulozio u njega i jednostavno nema pravo da trazi da Krkic igra za Srbiju) ali ne mogu da verujem da tvrdi da je Spanac(a otac mu je Srbin i on sam nosi srpsko ime i prezime) i da se stidi svog porekla,sto najvise pokazuje nosenjem dresa na kome pise ''Bojan'' sto me najvise i nervira kod njega!

Dečko je jednostavno izračunao damu se više isplati da bude Španac. e oseća se on kao Španac,niti voli Španiju,već zna da će dostići veću vrednost na tržištu kao igrač Španije.
Otac mu je Srbin,a majka Katalonka. NJegova majka je svojevremeno izjavila da treba da igra za reprezentaciju Katalonije,a pošto ona nije država,ZA SRBIJU! A i otac mu je Srbin. Odatle sigurno znam da nije imao uticaj iz porodice i sredine da igra za Špance. A to što ne nosi Krkić na dresu je sramota njega i njegovog oca. Nemam ništa protiv dečka,ali nebi trebao da dobija više pažnje od ostalih stranih fudbalera,jer je STRANAC.

Treba da se koncentrišemo na one koji su uprkos pritiscima Saveza za koje su do skoro nastupali,a neki čak i samovoljno, izabrali Srbiju. Takvi su Zdravko Kuzmanović,Danijel Subotić iz Portsmauta,golman Oksera(ne mogu trenutno da se setim imena),onaj mali iz St Galena što igra za kadete. Takodje,im još jedan momak iz Austrije. Kada budem pogledao na netu,naći ću njihova imena

1215927106_small.jpg

Jak ko zemlja, ali lagan kao leptiric! Pogledajte na You Toube kako voli da shalje po burek, ochuigledno ga chovek obozhava!

. A to što ne nosi Krkić na dresu je sramota njega i njegovog oca.

E Vujo, svaka cast na ovim recima. Inace,evo sta je izjavio Bojan Krkic Senior pre godinu dana...

“My relatives were very pleased, when they heard, that the Serbo-Montenegrin Football Association offered my son to play for their U17 selection. Nevertheless, as Bojan already played for Spain, we were brought here on the edge of a crossroad to make an important decision. But however this story continues, Bojan will chose the colours of his national selection by the age of 21. So, for a serious decision there is still enough time left.”

To je tada govorio, a sada je vec druga prica. Bojana za Srbiju veze samo otac, i nista vise, dok je Spanija njegov dom,tu je rodjen, tu je odrastao, majka mu je Spanjolka... A da ne pominjemo da ne zna ni rec srpskog, a toga ne treba on da se stidi, nego njegov otac...

Bosanci su visoko baksuzna reprezentacija.Zbog toga sto su izbjegli svuda po svijetu...
Tako da,Zlatan Ibrahimovic igra za Svedsku,19 godisnji bosanski golman za Kanadu...ima nekoliko njih koji igraju za Srbiju :P

Mi treba da se upucamo pre shto pustismo Jovetica, a da ne pricham koliko nashih mladih igra za Shvedsku, Austriju!

Kakav bre Jovetic, pa on se odmah izjasnio da je Crnogorac i tu nema nikakve price...
Ako sam ja dobro prebrojao, cetvorica igraca naseg porekla igraju za mladu selekciju Svajcarske... Strasno, Savez bi stvarno morao da preduzme nesto povodom toga...

Kakav bre Jovetic, pa on se odmah izjasnio da je Crnogorac i tu nema nikakve price...
Ako sam ja dobro prebrojao, cetvorica igraca naseg porekla igraju za mladu selekciju Svajcarske... Strasno, Savez bi stvarno morao da preduzme nesto povodom toga...

Da, ali trebalo bi prvo videti kakvi su to igraci u pitanju. A tek posle da se donese neka konkretnija odluka...

Pa ja za Subotića pišem od kada je dao intervju da je izabrao Srbiju. Ne znam kakav je igrač,ali sigurno je klasa kada je sa 19 godina plaćen nekih 5 miliona evra ili funti. Kakvi god da su,neka ih pozove i isproba. Sigurno su veći potencijal od ovih naših paćenika što niko ne bi dao ni 500 000 za njih

Back