Upravo sad igrao,i utisci su...pa pozitivni.Igra je ostvarila vecinu svojih ambicija,ali ima dosta toga nedovrsenog....meni se ne svidja kako su uradili ono setanje po mapi do neke lokacije,ili onaj upgrade oruzja mi je nekako sav zbudzen...No ipak,ima dosta dobrih elemenata.Borba je sada mnogo vishe napeta nego u RCTW-u,sto doprinosi atmosferi.Dok ste u RCTW-u mogli sve da odradite u Rambo stilu,ovde toga nema,vec morate da razmisljate,smisljate napad,brzo reagujete i sta sve ne.Ali,stvar je uprskao AI,koji se nije bas pokazao.Desilo mi se da dva Axisa ladno dosetaju do mene na izvolte,ne radeci ama bas nista da me eliminisu(dobro rekli su "The American!").Neko ce reci da je to sto igra nema heath bar lose,ali u borbi mnogo gubite energije,te se automatsko regenerisanje heatha ponekad zaista cini kao dobra stvar.Ipak,najbolje od svega jeste prica.Sada se u igri nalazi mnogo vishe karaktera(vec pri pocetku upoznacete njih 5,ne racunajuci one pomocnike i standardne pesadijce Kreisau Circle-a).Prica za sada deluje dobro,i verovatno je jos bolja u nastavku(cinjenica da su Nacisti znali za vas dolazak na pocetku nagovestava da je medju pobunjenicima mozda izdajnik).No bez obzira da sve ove dobre stvari,igra ipak nije bolja od RCTW-a,iako ga u nekim delovima(blago)nadmasuje.I dok sam Return to castle dosta puta presao,nisam bas siguran da cu ovaj preci isto toliko