Wolfenstain-Return to the castle

Ja sam imao isti problem i resenje je bilo ... morao sam da se vratim na predhodno snimljenu poziciju. Naime tom Svabi sto je kod kucice si "privukao" paznju tako sto si koknuo nekog predhodnog "mimo pravila" ( moras da koristis snajper sa prigusivacem koji moras da pokupis da bi presao nivo ) tako da mozes da cekas dvesta godina, taj nece poceti da se seta. Ako si koristio samo QuicSave, moguce je da si ga "usnimio" vec posto si napravio gresku, pa ces morati taj nivo iz pocetka , ali ne brini drugi put je dosta brze i pre nego sto dodjes do kapije i koknes strazara ispred i onog gore, umesto QuicSave izadji iz igice i snimi tu poziciju da se ne zeznes opet.
Pozdrav

Kum Ruzvelt:
Ja sam imao isti problem i resenje je bilo ... morao sam da se vratim na predhodno snimljenu poziciju. Naime tom Svabi sto je kod kucice si "privukao" paznju tako sto si koknuo nekog predhodnog "mimo pravila" ( moras da koristis snajper sa prigusivacem koji moras da pokupis da bi presao nivo ) tako da mozes da cekas dvesta godina, taj nece poceti da se seta. Ako si koristio samo QuicSave, moguce je da si ga "usnimio" vec posto si napravio gresku, pa ces morati taj nivo iz pocetka , ali ne brini drugi put je dosta brze i pre nego sto dodjes do kapije i koknes strazara ispred i onog gore, umesto QuicSave izadji iz igice i snimi tu poziciju da se ne zeznes opet.
Pozdrav
Хвала Србине

Niko mi ne veruje da sam je presao 36 puta. Po meni je jedna od najboljih koje sam igrao i malo njih moze da joj parira. kada prvi put igras ti si u stvari zaigrao u nekom filmu u kome tek tada shvatis sta to znaci upasti u ozbiljno sranye. Prvi put sam je igrao sa slusalicama da ne bi pokvario dozivljaj i bez i jednog prepricanog detalja, znaci nisam dozvolio nikom da mi nagovesti bilo sta u igri ili da mi pomogne cak i oko prokletih sirena pred ulazak u bazu. Jednostavno - igra nema mane.

nid:
Potpuno se slazem sa tobom..................
Bas je trulo sto su stavili cudovista...............

Inace igra je neprevazidjena.....

Pozdrav svima!
Prvo BL je bio neverovatan sa svojim pitanjem,stvar je bila prosta:strazar pored kapije se odmakne od alarma,puca se iz puske sa snajperom na gornjeg i ovaj dole nema vremena da stigne da aktivira alarm u strazarskoj kucici,jer ga roknes,sidjes dole otvoris kapiju,usunjas se u kamion i to je to,drugo,kakve su to gluposti bilo bi bolje bez onih cudovista!?Pa to je poenta same price u igri,sam zamak i eksperimenti nacista sa okultnim,misija u Norveskoj,na sta bi licila,na Call od duty ovako,koja je fenomenalna ali istorijska.
Znaci,Wolfenstein bez cudovista i price oko njih,jer tako pocinje i tako se zavrsava nema smisla,sve ostalo pucanje u igrici sa nemackim vojnicima je deo price.
Ko se nada nastavku,mozda i bude,ko je nestrpljiv neka odigra Mortyr II,poljsku kopiju RTKW,ima nevrovatno istih elemenata,ne znam kako ih iz gray matter ne tuze,ima misija i u Jugoslaviji by the way u CoD ujedinjenoj ofanzivi koju je radio gray matter ima elemenata Wolfenstein-a,u grafici i zvuku(lomljava kamena npr.)

Back