gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
САМО ПОГЛЕДАЈ КАД УЂЕШ У КАМИОН ДА ЛИ СИ СКУПИО ПРЕДМЕТЕ 4/4 АКО НИСИ НЕШТО СИ ЗАБОРАВИО...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хвала СрбинеKum Ruzvelt:Ja sam imao isti problem i resenje je bilo ... morao sam da se vratim na predhodno snimljenu poziciju. Naime tom Svabi sto je kod kucice si "privukao" paznju tako sto si koknuo nekog predhodnog "mimo pravila" ( moras da koristis snajper sa prigusivacem koji moras da pokupis da bi presao nivo ) tako da mozes da cekas dvesta godina, taj nece poceti da se seta. Ako si koristio samo QuicSave, moguce je da si ga "usnimio" vec posto si napravio gresku, pa ces morati taj nivo iz pocetka , ali ne brini drugi put je dosta brze i pre nego sto dodjes do kapije i koknes strazara ispred i onog gore, umesto QuicSave izadji iz igice i snimi tu poziciju da se ne zeznes opet.
Pozdrav
ПРОШАОООООООООООООООООООООООСАММММММММММММММММММММММKing 7:Bl, ne smes ubiti zadnjeg strazara koji se seta oko tunela. Moras se polako usunjati u kamion a da te on ne vidi. Ostale pobij.
Cestitam. Ako bude problema - pitaj slobodno.Бл:ПРОШАОООООООООООООООООООООООСАММММММММММММММММММММММ
ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Sada tek ide glavno...marlon:E fala zivanuTek ces sad da vidis sta su problemi....
![]()
markoca:Kako mi se igra ne svidja. Zbog tih cudovista su sve usrali! ***** ti te gluposti sto su ubacili u igru.
Prvo BL je bio neverovatan sa svojim pitanjem,stvar je bila prosta:strazar pored kapije se odmakne od alarma,puca se iz puske sa snajperom na gornjeg i ovaj dole nema vremena da stigne da aktivira alarm u strazarskoj kucici,jer ga roknes,sidjes dole otvoris kapiju,usunjas se u kamion i to je to,drugo,kakve su to gluposti bilo bi bolje bez onih cudovista!?Pa to je poenta same price u igri,sam zamak i eksperimenti nacista sa okultnim,misija u Norveskoj,na sta bi licila,na Call od duty ovako,koja je fenomenalna ali istorijska.nid:Potpuno se slazem sa tobom..................
Bas je trulo sto su stavili cudovista...............
Inace igra je neprevazidjena.....
Pozdrav svima!